XiuqsRising Traveler2 months agoBUGFIELD NIE ZALICZA WYZWAŃ TYGODNIOWYCH"Gra" nie zalicza wyzwań tygodniowych, z 11 mam wykonach 11 a widnieje napis 10. Film w zał.https://youtu.be/Xx__cfQiD-E
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 10 hours ago114 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 10 hours ago114 Posts
Recent DiscussionsChat - brak możliwości uzycia Po ostatniej aktualizacji nie mogę korzystać z czatu. pojawia sie okienko ale nie mogę nic tam wpisać. BF6 [steam] Edit: Po wciśnięciu [enter] -> pojawia się okienko z czatem -> próba pisania te...Codzienne zadania - 2 zamiast 3 (czasami) Hej, Ostatnio po raz kolejny zauważyłem dostępne 2 zadania zamiast 3 (to było chyba 16.12.2025). Nie robiłem przelosowania zadań, po prostu po odpaleniu gry wszedłem od razu w zakładkę z wyzwaniami....Problem z hipersun effect Witam mam problem z efektem jak na zdjęciach i tylko na mapie Eastwood. Cały ten efekt dzieje się w pobliżu domu położonego skrajnie po lewej stronie, patrząc od strony C do B. Jak wchodzę do tego do...Brak nagrody za logowanie 10.10-17.10 oraz za posiadanie poprzednich wersji Witam. Powinniśmy otrzymać nagrody za codzienne logowanie się od 10.10 - 17.10 do battlefielda. Wszyscy moi znajomi już otrzymali tą nagrodę. Niestety ja dalej jej nie mam a grałem każdego dnia. Co ...Mouse Stuttering Po ostatniej aktualizacji występuje stutter kamery kiedy korzystam z myszy. FPS nie ulega zmianie mimo to stutter występuje. Zauważułem też większe zużycie procesora niż przed aktualizacją. Stutter w...