Forum Discussion

FPC_mrosi_PL's avatar
FPC_mrosi_PL
Seasoned Newcomer
3 days ago

Ciągła kropka ulepszenia broni

Po ostatniej aktualizacji gry pojawiła się pomarańczowa kropka oznaczająca nowe ulepszenie broni w dwóch PM: PW5A3 i SCW-10. Problem w tym, że sprawdziłem wszystkie możliwe zakładki (ulepszenia, zawieszki, kamuflaże, naklejki), ulepszenia maskowania żołnierzy, dla obydwó formacji (PAX i NATO) i nigdzie nie ma pozycji, która miałaby być zaktualizowana. A pomarańczowa kropka na tych dwóch broniach wciąż widnieje. To irytujące...

Próbowałem naprawy gry, a nawet odinstalowania z wyczyszczeniem rejestru i ponownej instalacji gry. Żadnego efektu.

3 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Rozumiem FPC_mrosi_PL​ 

Dzięki za informację - przekażę informację dalej. 

A Ciebie poproszę o utworzenie nowego wątku na forum związanym z wyłączaniem się gry. Jest to zupełnie inny i niepowiązany problem z tym poruszonym w tym wątku. 

Jeśli zostały przez Ciebie wykonane dotychczas jakieś kroki, by rozwiązać problem, daj nam znać, jakie. 

Do nowego wątku załącz również plik DxDiag. 

[Info] Jak wygenerować raport DxDiag

• FPC_mrosi_PL's avatar
    FPC_mrosi_PL
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Hey EA_Kuba​ 

Próbowałem wyłączać i włączać dodatki oddzielnie (pojedyńczo), pakietami. Niestety - bez rezultatu.

Co gorsza. Dzisiaj, po aktualizacji gry, nie dość że co chwilę gra się sama wyłącza, to pomarańczowa kropka pojawiła się przy M44 "Koniczynka". I ta sama sytuacja - próby dołączania i odłączania dodatków nie dają żadnych rezultatów...

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej FPC_mrosi_PL​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Sprawdź proszę czy problem zniknie po zmianie konfiguracji broni (po dodaniu lub odjęciu akcesoriów, optyki etc.)