Forum Discussion

ReftyS's avatar
ReftyS
Seasoned Rookie
6 days ago

Ciągły brak rekompensaty za problemy podczas premiery w EA App

Obiecana rekompensata do tej pory do mnie nie trafiła. Problemy przy premierze były nawet zgłaszane przeze mnie w komentarzach na angielskim forum. Komunikat, który został podany do opinii publicznej uśmierzył wszelkie nie dogodności podczas launchu gry, Ale teraz narasta frustracja, że nadal nie otrzymałem boster-ów ani obiecanego Battle Passa.

Kontaktowałem się z oddziałem przez polską stronę jak i angielską, gdzie byłem zbywany, że informacja przyjdzie w oficjalnym kanałem na social mediach. Do tej pory cisza. W jaki sposób można się jeszcze kontaktować w sprawie otrzymania rekompensaty? To jest już frustrujące.

2 Replies

• wwjosep's avatar
    wwjosep
    Seasoned Novice
    6 days ago

W zasadzie nikt tego nie dostał ,przynajmniej ja nikogo takiego nie znam , no może jacyś celebryci z youtuba 

• Domino2002PL's avatar
    Domino2002PL
    Seasoned Novice
    5 days ago

Jedyną opcją którą masz to pisanie do supporta, zgłoś mi to jeszcze raz wyślij mi nazwę konta, potwierdzenie kupna gry itp. Ja grę kupiłem w preorder na steam i wszytko mam, tylko nagrody z bf2042 przyszły po jakieś godzinie.

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.85 PostsLatest Activity: 12 minutes ago