Forum Discussion

JACKAL896's avatar
JACKAL896
Rising Traveler
1 month ago

Czułość myszki?

Jak ustawię w rozrywka czułość myszki piechota na 40, to na myszka i klawiatura podbija samo do 80, a jak w myszka i klawiatura ustawię czułość piechota na 40, to w rozgrywka zmniejsza się do 25 wszelkie makro dla myszki w programie logi tech g hub jest wyłączone, jak i profil dla gry.

2 Replies

• Niema to znaczenia gdzie ustawisz, jest to błąd wizualny. Ustaw w rozgrywka swoją czułość i będzie poprawną. Developerzy są świadomi problemu. 

• JACKAL896's avatar
    JACKAL896
    Rising Traveler
    1 month ago

Aha spoko tak jasne nie ma to znaczenia 😂 tylko łapiesz, że mi nie chodzi o błąd wizualny tylko czułość naprawdę się zmienia, gdyby był to błąd wizualny to bym napisał, że to jest błąd wizualny no nie dlatego napisałem, że jak ustawię w oknie rozgrywka czułość piechota na 40 to w oknie myszka i klawiatura zmienia się na 80 i widać w grze, że czułość jest za wysoka, a jak ustawię w oknie myszka i klawiatura czułość piechoty na 40, to jest w miarę dobrze, ale coś za wolna czułość, niż względem w poprzednich aktualizacjach gry dobrze, że napisałeś, że Developerzy są świadomi problemu, bo już myślałem, że naprawdę mają wywalone na graczy co oczywiście jest prawdą pzdr