0247ghkNew Novice2 months agoDRS-IAR Witam, a więc mam problem z tym karabinem taki że po aktualizacji 1.1.2.0 zielony laser 5mw nie działa mogę go założyć na broń lecz gdy wchodzę na strzelnicę czy do meczu laser się nie świeci. Nie wi...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoDzięki za odpowiedź 0247ghk Przekażę informację dalej. Czy przypisanie klawiszy było przez Ciebie zmieniane? Jeśli tak - przywróć je do domyślnych ustawień.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago137 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 hours ago137 Posts
Recent DiscussionsZlodowacenie - nie wykrywa w grze mapy zlodowacenie witasm... nie wykrywwa mi w grze mapy zlodowacenie. nie mogę przez to wypełnić zadań. Wykupioną mam wersję Pro (unlimited). czy ktoś ma ten sam problem? pojawia mi się w grze również informacja, iż...Battlefield 6 - Brak postępów przepustki (Frostfire) Cześć wam, Tak jak w tytule. Po dzisiejszej aktualizacji tj. poprzednio nie nalicza się postęp przepustki bojowej. Po raz kolejny nie będzie możliwości ukończenie całości w sposób przewidziany pr...Brak możliwości normalnej gry - brak postępu w rozwiązaniu Cześć, Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”? Wydałem 300 zł na grę oraz 45 zł na przepustkę, a czas leci. Przez ten błąd od premiery gry nie mogę normalnie grać ani robić post...Znikający teren i zmiana kolorów otoczenia Witam,zauważyłem ostatnio podczas gry dziwnie światła oślepiające oraz fioletowe ściany a dzien pozniej po odrodzeniu wylądowałem pod mapą i dodam ze to juz któryś raz sie tak dzieje lub nie mogłem s...Leaderboard bug So i wanted to check the full leaderboard, yet when i was in it i couldnt leave it. Clicking tab as game suggested didnt work, pressing escape didnt do anything so yeah there was no other way than to...