0247ghkNew Novice10 days agoDRS-IAR Witam, a więc mam problem z tym karabinem taki że po aktualizacji 1.1.2.0 zielony laser 5mw nie działa mogę go założyć na broń lecz gdy wchodzę na strzelnicę czy do meczu laser się nie świeci. Nie wi...Show More
EA_KubaCommunity Manager5 days agoDzięki za odpowiedź 0247ghk Przekażę informację dalej. Czy przypisanie klawiszy było przez Ciebie zmieniane? Jeśli tak - przywróć je do domyślnych ustawień.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago98 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago98 Posts
Recent Discussionsnie otrzymałem nagród z Bety NIe otrzymalem nagród z bety: - seeker soldier skin; - night terror charm; -after dark sticker . Po zakupie pełnej wersji battlefield 6 nie otrzymalem nagród po otwarciu wiadomości w skrzynce odbior...Nazwy graczy Witam wszystkich potrzebuje pomocy od początku jak gram w BF 6 nie pokazują mi się nazwy graczy tylko np.anyerror lub podobnie. Czy ktoś też tak miał? Obniżone Obrażenia w broniach Witam,zauważyłem obniżony dmg we wszystkich broniach a zwłaszcza zauważalny jest spadek dmg w broniach posiadających 33dmg np.broń sg533r na dystansie 10M zadaje 25dmg a im dalej tym bardziej dmg spa...kupiłem używany komputer kolejne konto zdezaktywowane za darmo..... mój Email [edit: email address removed] zostałem zdezaktywowany nie wiem z jakiego powodu tu jest jakiś błąd.... kupiłem używany komputer teraz ciągle mam problem z grą.... proszę mi przesłać filmik...Brak połączenia z serwerami EA Witam! Po zakupie gry w STEAM wyskakuje błąd połączenia z serwerami EA sama gra się nie pojawiła na koncie EA i wyskakuje taki błąd