0247ghkNew Novice1 month agoDRS-IAR Witam, a więc mam problem z tym karabinem taki że po aktualizacji 1.1.2.0 zielony laser 5mw nie działa mogę go założyć na broń lecz gdy wchodzę na strzelnicę czy do meczu laser się nie świeci. Nie wi...Show More
EA_KubaCommunity Manager1 month agoDzięki za odpowiedź 0247ghk Przekażę informację dalej. Czy przypisanie klawiszy było przez Ciebie zmieniane? Jeśli tak - przywróć je do domyślnych ustawień.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago131 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago131 Posts
Recent DiscussionsDodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów Cześć ostatnio pojawiła się dodatkowa ścieżka bf6 PRO ( dostępna jeszcze 4 dni ) i kilka wyzwań za które otrzymujemy żetony. Za jedno z nich możemy dostać 85 żetonów co w zasadzie odblokowuje cała śc...Problemy z naliczaniem punktów w przepustce BF PRO Witam wykonałem wszystkie zadania dla przepustki BF PRO praktycznie w ten sam dzień w którym one wyszły. I właśnie wtedy też zobaczyłem, że za zadanie w którym trzeba trafić 30 razy przeciwnika w gło...Mikro stuttering w BF6 Platforma: PC (Steam) CPU: Ryzen 5 9600X GPU: RX 6600 XT 8GB RAM: 32 GB DDR5 6000mhz Dysk: SSD Sata Rozdzielczość: 1920×1080 Preset graficzny: LOW Opis problemu: W Battlefield 6 wystę...Nie zalicza wyzwania bf pro Witam mam problem z wyzwaniem bf pro , naliczyło tylko 3 z 7 poziomów i stanęło nie ma żadnego progresu czy może ktoś wie o co chodzi Przepustka bojowa bf pro Już kilka dni nie zalicza mi przepustki bojowej z bf pro (3/7 zaliczone i tak stanęło, patrz foto ) Został jeden dzień ,jest jakaś szansa to zdobyć ?