0247ghkNew Novice3 months agoDRS-IAR Witam, a więc mam problem z tym karabinem taki że po aktualizacji 1.1.2.0 zielony laser 5mw nie działa mogę go założyć na broń lecz gdy wchodzę na strzelnicę czy do meczu laser się nie świeci. Nie wi...Show More
EA_KubaCommunity Manager2 months agoDzięki za odpowiedź 0247ghk Przekażę informację dalej. Czy przypisanie klawiszy było przez Ciebie zmieniane? Jeśli tak - przywróć je do domyślnych ustawień.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago148 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 12 hours ago148 Posts
Recent Discussionserror directx podczas zmiany broni podczas rozgrywki witam mam problem a mianowicie podczas rozgrywki kiedy chce zmienić broń na inną wywala mi błąd i gra się wyłącza i wywala mnie do pulpitu. Przed senonem 2 nie było żadnych takich błędów i wszystko d...Gra się wyłącza po uruchomieniu Gra się sama wyłącza po uruchomieniu po jakiś 2, 3 minutach. Wcześniej ten błąd nie występował, mogłem sobie grać normlanie. Jednakże ostatnio mam problemy z uruchomieniem gry. Próbowałem restartować...Brak przepustki bojowej 2 sezonu Czy ktoś innych posiadaczy edycji phantom jeszcze nie otrzymał przepustki bojowej jako ,,przeprosiny" za błąd przez, który nie można było włączyć gry? Brak podglądu broni po rozgrywce Jak w temacie na screenie. Błąd wystąpił po wprowadzeniu S2. Brak animacji rąk - glitch Cześć Po wymianie karty z Nvidia na Ryzena 9070XT zauważyłem, że animacja trzymania pistoletu przez postać NATo - Sniper z pakietu Phantom nie pokazuje rąk. Screen w zał. Ustawienia gry na wysokie....