0247ghkNew Novice3 months agoDRS-IAR Witam, a więc mam problem z tym karabinem taki że po aktualizacji 1.1.2.0 zielony laser 5mw nie działa mogę go założyć na broń lecz gdy wchodzę na strzelnicę czy do meczu laser się nie świeci. Nie wi...Show More
EA_KubaCommunity Manager3 months agoDzięki za odpowiedź 0247ghk Przekażę informację dalej. Czy przypisanie klawiszy było przez Ciebie zmieniane? Jeśli tak - przywróć je do domyślnych ustawień.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 days ago154 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 6 days ago154 Posts
Recent Discussions0:66003S:4688822970:0B Co jest ??? Wykupiona gra przez steam gram przez setam i kupa !!!! Strikepoint i jump glitch Czy EA ma zamiar zniwelować w jakiś sposób używanie jump glitcha na początku rundy w strikepoint? Jak sami mają w regulaminie, pod Play fair: use exploits/cheats/design errors or bugs jest uznan...Brak przepustki bojowej 2 sezonu Czy ktoś innych posiadaczy edycji phantom jeszcze nie otrzymał przepustki bojowej jako ,,przeprosiny" za błąd przez, który nie można było włączyć gry? Zbugowane statystyki w grze oraz na stronie. Witam, dzisiaj w nocy po wygranym jednym meczu (Iberyjska Ofensywa, Eskalacja) naliczyło mi ponad 2 tysiące zabójstw na M4A1 (karabiny 327 w jednym meczu) oraz 34 wygrane mecze na danej mapie. Nie j...Ciągła kropka ulepszenia broni Po ostatniej aktualizacji gry pojawiła się pomarańczowa kropka oznaczająca nowe ulepszenie broni w dwóch PM: PW5A3 i SCW-10. Problem w tym, że sprawdziłem wszystkie możliwe zakładki (ulepszenia, zawi...