ARO-1983PL
20 days agoNew Novice
Gra zawiesza sie
Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT
ARO-1983PL kxr9i4eqtog8 Dajcie znać czy udało się wam przetestować wskazówki EA_Kuba
Nie udało mi się rozwiązać problemu jak narazie . A zaczęło się z miesiąc temu może 1.5 miesiąców po pewnej aktualizacji .po jakimś czasie gry miałem tak zwanego feezza " zamrożenie "a potem reset czasem wcześniej czasami później . A czasem przestała działać najpierw klawiatura i myszka a potem następowało ścięcie .Próbowałem wszystkich tu wskazówek na forum .i nie tylko od wlavOnej zintegrowanej karty graficznej.po resety nowe instalacje reinstalacje i inne czary .Teraz jest jeszcze inaczej .nawet wystarczy że w menu jestem gry i 5 10.min się zatnie wyłącza się monitor i komputer chodzi brak obrazu muszę go Restartować .dzieje się tak tylko w Bf6 wszytko inne dział bez zarzutu .kiedyś umnie bf6 też działało be zarzutów .Mój sprzęt to Asus 670e Hero proc.ryzen 7900 karta graf RX 9070xt hellhund system win 10
Tak nic nie pomaga komputer za 10k i gra się wiesza no masakra