ARO-1983PL
20 days agoNew Novice
Gra zawiesza sie
Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT
ARO-1983PL kxr9i4eqtog8 Dajcie znać czy udało się wam przetestować wskazówki EA_Kuba
Nie udało mi się rozwiązać problemu jak narazie . A zaczęło się z miesiąc temu może 1.5 miesiąców po pewnej aktualizacji .po jakimś czasie gry miałem tak zwanego feezza " zamrożenie "a potem reset czasem wcześniej czasami później . A czasem przestała działać najpierw klawiatura i myszka a potem następowało ścięcie .Próbowałem wszystkich tu wskazówek na forum .i nie tylko od wlavOnej zintegrowanej karty graficznej.po resety nowe instalacje reinstalacje i inne czary .Teraz jest jeszcze inaczej .nawet wystarczy że w menu jestem gry i 5 10.min się zatnie wyłącza się monitor i komputer chodzi brak obrazu muszę go Restartować .dzieje się tak tylko w Bf6 wszytko inne dział bez zarzutu .kiedyś umnie bf6 też działało be zarzutów .Mój sprzęt to Asus 670e Hero proc.ryzen 7900 karta graf RX 9070xt hellhund system win 10