ARO-1983PL
1 month agoNew Novice
Gra zawiesza sie
Witam
Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione.
ryzen 7 7800 x3d
radeon RX9070XT
Witam
Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione.
ryzen 7 7800 x3d
radeon RX9070XT
Sprawdzam, czy potrzebna jest dalsza pomoc. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.
ARO-1983PL kxr9i4eqtog8 Dzięki za update 👍
Podeślijcie, proszę swój aktualny DxDiag.
W międzyczasie przetestujcie działanie gry na nowym koncie administratora i uruchomcie ją bez wprowadzania żadnych zmian w ustawieniach - zarówno w samej grze, jak i w aplikacjach typu GeForce Experience.
Dajcie znać, czy na czystym koncie sytuacja wygląda tak samo.
Tak nic nie pomaga komputer za 10k i gra się wiesza no masakra
Nie udało mi się rozwiązać problemu jak narazie . A zaczęło się z miesiąc temu może 1.5 miesiąców po pewnej aktualizacji .po jakimś czasie gry miałem tak zwanego feezza " zamrożenie "a potem reset czasem wcześniej czasami później . A czasem przestała działać najpierw klawiatura i myszka a potem następowało ścięcie .Próbowałem wszystkich tu wskazówek na forum .i nie tylko od wlavOnej zintegrowanej karty graficznej.po resety nowe instalacje reinstalacje i inne czary .Teraz jest jeszcze inaczej .nawet wystarczy że w menu jestem gry i 5 10.min się zatnie wyłącza się monitor i komputer chodzi brak obrazu muszę go Restartować .dzieje się tak tylko w Bf6 wszytko inne dział bez zarzutu .kiedyś umnie bf6 też działało be zarzutów .Mój sprzęt to Asus 670e Hero proc.ryzen 7900 karta graf RX 9070xt hellhund system win 10
ARO-1983PL kxr9i4eqtog8 Dajcie znać czy udało się wam przetestować wskazówki EA_Kuba
Dzięki za Wasze odpowiedzi.
Na forum pojawiło się kilka wątków, które opisywały podobne problemy, w których rozwiązaniem okazało się wyłączenie zintegrowanej karty graficznej z poziomu BIOS.
Jeśli czujecie się na siłach w wykonaniu tego kroku, warto tego spróbować.
Mam to samo od ostatniej aktualizacji. Wcześniej wszytko chodziło perfekcyjnie . Ryzen 7900. .9070xt
Dalej się wiesza
Hej ARO-1983PL
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Zacznij proszę od kilku podstawowych kroków: