Forum Discussion

EA_Pulsar's avatar
EA_Pulsar
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
2 months ago

[INFO] Problemy z naliczaniem postępów wyzwań

Cześć!
Wiemy, że niektóre wyzwania mogą obecnie nie naliczać postępów. Pracujemy już nad ich naprawą.

Jeśli masz taki problem, podaj proszę dokładną nazwę wyzwania w swojej wiadomości — to pomoże nam szybciej je zidentyfikować.
Pamiętaj też, że wiele wyzwań wymaga najpierw osiągnięcia określonego ogólnego poziomu.

Listę już zgłoszonych problemów znajdziecie w tym poście w wersji angielskiej.
Dzięki za cierpliwość!

8 Replies

• Tomisior's avatar
    Tomisior
    Seasoned Novice
    2 months ago

Cześć, od zawsze kocham serię Battlefield. Jestem graczem z dość słabym skillem (K/D 1:0) i chciałem wczoraj poćwiczyć umiejętności w Portal. W BF6 nie mogę wstać z ziemi, strzały padają z każdej strony. Szlifowałem swoje umiejętności pilota, odpaliłem również jeden tryb gdzie jak się okazało były same boty. Jakie było moje zdziwienie kiedy po zaledwie kilkuminutowej sesji moje statystyki zostały zrujnowane :( Zabójstwa na szczęście w żaden sposób się nie naliczył, ale naliczyło mi horrendalne statystyki WIELOBOJU (28!) oraz ZBAWCY (25 uratowań!). Proszę Was o pomoc i o cofnięcie tych przekłamanych statystyk. Wygląda to strasznie w moim profilu, statystki są nierealne. Portal nie powinien wpływać na statystyki głównego profilu. Czy możecie mi pomóc? Proszę Was. Pozdrowienia dla całego zespołu BF!

• 3stebanE39's avatar
    3stebanE39
    Rising Newcomer
    2 months ago

Witam od 3 dni borykam sie z wyzwaniem na klasie inzyniera a dokladnie z wyzwaniem aby zadan 1000 obrazen pojazda oznaczonym laserem proboje kazdego mozliwego sposobu i nie nalicza prosze o pomoc 

• Veryoss's avatar
    Veryoss
    Seasoned Novice
    2 months ago

Mam taki problem że mam ukończone wszystkie wyzwania w tyg.1 i tyg.2 a pokazuje że mam skończone 9/10 i 10/11. W tygodniu 3 ukończyłem wszystkie i mam pokazany normalnie zielony ptaszek … 

wspomnę jeszcze o tym że przy misjach tygodniowych mam napisane że 28/28 misji mam ukończonych. 

• Vitu71's avatar
    Vitu71
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Gra nieprawidłowo rejestruje wyzwanie Inżyniera „Zadaj obrażenia pojazdom wrogów oznaczonym laserowo, używając broni z namierzaniem”.
    Od około tygodnia utknąłem na zerowym poziomie obrażeń i wypróbowałem już każdą metodę, jaką udało mi się znaleźć w internecie (odznaczenie wyzwania z listy śledzonych, weryfikacja plików gry, użycie boostera XP itd.).
    Gra po prostu nie rejestruje moich trafień. Próbowałem dosłownie każdej broni z namierzaniem, podczas gdy zwiadowca oznaczał pojazdy laserem.
    Proszę o naprawę tego problemu. Dziękuję.

• Cześć,

Mam problem z tymi dwoma zadaniami stoją w miejscu. Restart gry, usuwanie śledzenia zadań nic nie pomaga 

• BlueRay95's avatar
    BlueRay95
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Hej!

Progres z przechwytywaniem pocisków za pomocą systemu przechwytującego granaty również przestał się naliczać. Stanęło na 97/100 :(

• Raam85's avatar
    Raam85
    Seasoned Newcomer
    1 month ago

Specjalizacja 3 wsparcia. Nie nalicza obrażeń od airbursta, licznik stanął na 12/3000 i nie liczy dalej mimo zadawanych obrażeń.

• hitorii00's avatar
    hitorii00
    Rising Newcomer
    1 month ago

cotygodniowe wyzwanie "get kills or assists with shotguns" w liczbie 20 i 40 w ogóle się nie naliczają, natomiast dzienne takie same tyle że w liczbie 10 naliczyło bez zarzutów