skiniPGRRising Newcomer2 months agoSolvedNazwy graczy Witam wszystkich potrzebuje pomocy od początku jak gram w BF 6 nie pokazują mi się nazwy graczy tylko np.anyerror lub podobnie. Czy ktoś też tak miał? IMG_20251115_021934.jpg17 MBEA_Kuba2 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba2 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
EA_Kuba2 months agoHej skiniPGR Prawdopodobnie włączony jest tryb streamowania. Przejdź do Ustawień w menu głównym gry, następnie System i w zakładce Twórca znajdziesz odpowiednią opcję - wyłącz ją.
skiniPGRRising Newcomer24 days agoSiemanko Kuba tak to było to po wejściu w ustawienia musiałem wyłączyć ten tryb i wszystko teraz jest dobrze i widzę faktyczną nazwę gracza dziękuję ci za pomoc 🙂
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago121 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 5 hours ago121 Posts
Recent DiscussionsWyrzuca do pulpitu bez ostrzeżenia gra się wieszy BF6 Cześć wszystkim Mam problem z Battlefield 6 po ostatniej aktualizacji – gra wyłącza się do pulpitu bez ostrzeżenia, zwykle po 10–15 minutach gry, najczęściej w intensywnych momentach lub podczas wal...Mouse Stuttering Po ostatniej aktualizacji występuje stutter kamery kiedy korzystam z myszy. FPS nie ulega zmianie mimo to stutter występuje. Zauważułem też większe zużycie procesora niż przed aktualizacją. Stutter w...Dziwne zachowanie kamery i modelu postaci Taka ciekawa sytuacja Zepsuta animacja przeskakiwania przez osłony tak wiem pierdoła, ale boli w oczy... Ciągłe crashe gry. - problem po stronie gry. (fsr 2 crash) Witam, od kilku dni, doświadczam nieustannych crashy spowodowanych błędem samej gry. (wraz ze sterownikiem karty graficznej) Problem występuje regularnie i uniemożliwia normalną rozgrywkę. (średnio...