kozuchplNewcomer11 hours agoNieśledzenie postępów wyzwańOd samego początku odblokowania wyzwania Wsparcie Specjalista 2 nie śledzi wyników. Rzucając małą, czy też dużą torbę z zaopatrzeniem nadal mam wynik 0/135
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 hours ago174 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 17 hours ago174 Posts
Recent Discussionsproblem z uruchamianiem gry WItam, mam problem z włączeniem gry od ostatniej aktualizacji jak chciałem zagrać odpalam bf6 przez steam wyskakuje okno z uruchamianiem javelin antycheat znika minie pare sekund i nic gra się wyłąc...Nieśledzenie postępów wyzwań Od samego początku odblokowania wyzwania Wsparcie Specjalista 2 nie śledzi wyników. Rzucając małą, czy też dużą torbę z zaopatrzeniem nadal mam wynik 0/135 problem z serwerami EA gra cały czas wyświetla błędy sieci w lewym górnym rogu wszystkie możliwe ikony i się tnie na laptopie z rtx 5060 8 gb i stacjonarnym rtx 3060 12 gb i nie działa płynnie dodam że internet działa dobr...Błąd w REDSEC Mam problem z błędem w grze na ps5 Brak trybów problemy z oświetleniem Po starcie sezonu 3 nie mam możliwości grania w tryby 2 i 4 normalne jak i tryb wyzwanie. zostało tylko rankingowe 4( w których dalej jest problem ze światłem ) czy wy coś z tym zrobicie ? czy Olena...