Forum Discussion

cosmovood's avatar
cosmovood
Seasoned Newcomer
19 days ago

Osiągnięcia

Mam problem z statystykami , co jakiś czas znikają i mam bardzo zaniżone. Czy mogę prosić o naprawę tych błędów.      

Could you please fix a bug with my stats? Since they've been low for a while now, I'm asking for this for another month. Can you fix the stats regarding the sex-to-sex ratio, reanimations, number of kills, etc.? Account - cosmovood

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 days ago

Hej cosmovood​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. Wybacz również późną odpowiedź. 

Czy mógłbyś nieco dokładniej opisać problem, który napotkałeś? 

• cosmovood's avatar
    cosmovood
    Seasoned Newcomer
    7 days ago

Oczywiście że mogę wyjaśnić dokładnie zabicie ogółem nie zgadza się mam dużo więcej zabitych niż obecnie gra mi pokazuje stosunek zabić do śmierci tak samo się nie zgadza następna rzecz to są reanimacje też się nie zgadzają kolejna rzecz która też nie pasuje mi to jest że jak już mnie zabija i próbuje nacisnąć żeby upuścić krew jak najszybciej nie mogę tego zrobić co chwilę pasek idzie do przodu i za chwilę znika z powrotem i znowu idzie do przodu i za chwilę znika nie mogę jakby przez to szybciej się odrodzić 

• cosmovood's avatar
    cosmovood
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Czy mogę prosić o poprawienie statystyk .  1 zabicia ogółem . 2 stosunek Z/Ś.   3 reanimacja 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej cosmovood​ 

Dzięki za odpowiedź. 

Miej na uwadze, że statystyki "nabite" na botach nie są dodawane do Twojego konta. Nie mamy również możliwości ręcznej korekty Twoich statystyk. 

Jeśli pojawiają się jakiekolwiek nieścisłości w statystykach, to dane na koncie powinny odświeżyć się przy ponownej sesji.