Forum Discussion

OFFik's avatar
OFFik
Seasoned Hotshot
21 days ago

Problem z rejestrowaniem rekordów

Właśnie przed chwilą skończyłem rozgrywkę na Eastwood gdzie niby miałem 17 przejęć obiektów w trybie Podboju. Nie zaznaczyło mi tego jako rekordu po zakończeniu rozgrywki, zdziwiłem się i sprawdziłem swoje statystyki w profilu a tam pokazało mi 13 przejęć obiektów w jednym meczu.. :D także chyba coś nie tak jest z zapisywaniem i wykrywaniem rekordów bo wiem, że miałem od dawna już rozgrywki gdzie spokojnie przekraczałem liczbę 13 przejęć.

6 Replies

• OFFik's avatar
    OFFik
    Seasoned Hotshot
    20 days ago

Załączam screenshoty jak coś. 17 miałem w statystykach na tablicy wyników i też taki wynik kiedyś zanotowało jako rekord tylko dla niższej wartości. Jak widać system nie nadpisuje uzyskanych z czasem kolejnych rekordów.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Hej OFFik​ 

Dzięki za informację. 

Zakładam, że statystyki nie odświeżyły się po 24 godzinach? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    16 days ago

Dzięki za odpowiedź OFFik​ 

Przekażę informację dalej i będę zwracał uwagę na podobne raporty. 

Jeśli zauważysz nieścisłości z innymi rekordami - możesz dać znać w tym wątku, nie musisz zakładać nowego. 

• OFFik's avatar
    OFFik
    Seasoned Hotshot
    6 days ago

EA_Kuba​ wyłapałem jeszcze jeden błąd gdzie nie pokazuje postępu levelu broni. Miałem podejrzenia co do tego od dawna, ale teraz przy 2x expie na sprzęt zauważyłem, że mój progres do CZ3A1  powinien być mniej więcej w połowie 49lvlu a w wyposażeniu pokazuje mi go na zero jakby :D To widok progresu z menu głównego po wejściu w sprzęt

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 days ago

Hej OFFik

Dzięki za informację, podejrzewam, że jest to błąd wizualny. Nie mniej, jak zawsze, przekaże informację dalej.