Forum Discussion

wujek26's avatar
wujek26
Newcomer
26 days ago

problem z serwerami EA

gra cały czas wyświetla błędy sieci w lewym górnym rogu wszystkie możliwe ikony i się tnie na laptopie z rtx 5060 8 gb i stacjonarnym rtx 3060 12 gb i nie działa płynnie dodam że internet działa dobrze 

6 Replies

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Veteran
    24 days ago

Też mam problem z pakietami, co mapę praktycznie :D a net po kablu 900mb download/300 mb upload. Znajomi też mają problemy, więc wątpię że to wina routerów i ISP. Na FB i innych forach ludzie narzekają na to mocno.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    24 days ago

Hej OFFik​ 

Rozumiem, dzięki za info. 

Żebym mógł wysłać to dalej, potrzebował kilku konkretnych informacji: 

• Krótki opis problemu:
    • Jeśli pojawiają się komunikaty błędu, lub ikony, najlepszy byłby zrzut ekranu:
    • Tryb/w w jakich ma miejsce problem:
    • Dostawca internetu:
    • Rodzaj połączenia (Wi-Fi/kabel):
    • Plik DxDiag:
  • OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Veteran
    24 days ago
    • Krótki opis problemu: Podczas praktycznie każdej rozgrywki mam chwilową utratę pakietów i chwilowy skok pingu
    • Jeśli pojawiają się komunikaty błędu, lub ikony, najlepszy byłby zrzut ekranu: nie udało mi się uchwycić, dziś/jutro dodam. To ikonka utraty pakietów i wysokiego pingu (od 200-700)
    • Tryb/w w jakich ma miejsce problem: gram tylko conquest, ale miałem to też w czasowym trybie operacji nocnych
    • Dostawca internetu: T-mobile - 900 mbps download / 300 mbps upload
    • Rodzaj połączenia (Wi-Fi/kabel): Kabel
    • Plik DxDiag: w załączniku + wynik z połączenia do EA.com robiony dawniej. Nie udało mi się odseparować dobrze serwerów BF6 podczas innych testów, ale jeśli dostanę jakiś namiar to mogę porobić testy przy użyciu WinMTR z połączeniem do jakichś serwerów BF6 w Europie.
  • OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Veteran
    23 days ago

EA_Kuba​  załączam screeny z dwóch map dzisiaj (22:55 i 23:26). Dodatkowo screen pokazujący mój ping w grze