YARPE19Seasoned Newcomer9 months agoProblemy z zadaniami dla Szturmowca i WsparciaProblemy z progresem.Mimo wykonania zadania Szturmowiec 1 nie mam dodanego znacznika rozmieszczeń.Zadanie Wsparcie - Specjalista 3 zadawane obrażenia za pomocą wyrzutni Airburst nie są prawidłowo naliczane.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago193 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 7 hours ago193 Posts
Recent DiscussionsRAFA TSURU BUG Siemka, chciałem zgłosić chyba mało istotny błąd, ale mimo to chciałbym się podzielić takim odkryciem, że na mapie RAFA TOURU jest błąd polegający na tym, że w wodzie jest niewidoczny obiekt albo co...Manhattan Bridge - snajperzy na dachach Od jakiegoś czasu nie da się kampić na dachach na tej mapie. Co w sumie popieram, natomiast jakimś sposobem część graczy znajduje miejsca, w których da się siedzieć i gra ich nie zabija za znajdowani...Celowniki termowizyjne Cześć, po ostatniej aktualizacji w sezonie 3 pojawiły się problemy z celownikami termowizyjnymi. Obiekty są rozmyte z widocznymi podówjnymi kształami jak na poniższych screenach, i nie mam tu na my...GDZIE JEST TRYB " DRUŻYNOWY DM " i kiedy wróci... bo gracze odpływają !!!? ...po ostatniej aktualizacji DM Drużynowy został usunięty !!! PYTAM : DLACZEGO i KIEDY WRÓCI ?!! potrzebuję ten tryb a nie sqad DM - to co innego!!! carrier strike issue Gdy lotniskowiec NATO (USS Grant) zostaje całkowicie zniszczony, gra uruchamia animację końca rundy oznaczającą „Porażkę” dla obu drużyn. Gracze ze zwycięskiej drużyny (Pax Armata) błędnie widzą ekra...