Forum Discussion

koozakv2's avatar
koozakv2
Seasoned Newcomer
2 months ago

Re: Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów

Cześć, 

Mam problem z nową ścieżką dodatkową, która się pojawiła dnia dzisiejszego (30.12.2025). Nagrody da się odblokować tylko i wyłącznie poprzez zdobywanie żetonów, które to pochodzą z wyzwań cotygodniowych. Wyzwania te robię regularnie, więc w tym tygodniu mam tylko i wyłącznie misje aktualne przez co to nie jestem w stanie zrobić całej przepustki. Jest mi w stanie ktoś pomóc z zaistniałą sytuacją? Dodam jeszcze, że w tygodniu poprzednim przy zadaniu premium nagle zaczęły mi widnieć żetony w ilości 85szt (screeny w załączniku) a w tygodniu obecnym przy zadaniu premium nie było już żadnej nagrody. Restart gry nie pomógł.  Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

8 Replies

• adixx65's avatar
    adixx65
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mam to samo cały czas szukam sposobu na wbicie tej przepustki 

• Pavulon1984's avatar
    Pavulon1984
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam tak samo i ja zaliczone wyzwanie za które miało wpaść 85 żetonów I d....pa zaliczone ale żetonów nie dostałem 

• koozakv2's avatar
    koozakv2
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mi na początku tygodnia jak wleciały nowe misje w misji na trafienia w głowę gdzie właśnie główną nagrodą miały być 85 żetonów nie miałem nic teraz sprawdziłem żetony się pojawiły, ale ich nie dostałem.

• Grigor06's avatar
    Grigor06
    Newcomer
    2 months ago

U mnie to samo, też miałem dostać 85 żetonów, ale nic nie wpadło

• skLadak_pL's avatar
    skLadak_pL
    Seasoned Novice
    2 months ago

Trzeba czekać jak to poprawi, problemem jest też to że przepustka wbija się również tym którzy nie posiadają bf pro. Bałagan i jeszcze raz bałagan. 

• DaroKantar's avatar
    DaroKantar
    Newcomer
    1 month ago

Ten sam problem  większość wyzwań zrobiłem pierwszego dnia a progres zatrzymał się na 3 poziomie  

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej wszystkim,

Dzięki za Wasze zgłoszenia. 

Opisany przez Was problem jest aktualnie analizowany.