xHedzik80xRising Novice4 months agoRed Sec pobrany nie działa EA znowu oszukuje Graczy Show MoreDesktop Screenshot 2025.10.28 - 17.09.21.24.png504 KB
xanos12Rising Newcomer2 months agomam to samo, naprawianie nie dziala. ponowna instalacja tez nie....komu sie udalo?
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago148 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago148 Posts
Recent DiscussionsBrak przepustki bojowej 2 sezonu Czy ktoś innych posiadaczy edycji phantom jeszcze nie otrzymał przepustki bojowej jako ,,przeprosiny" za błąd przez, który nie można było włączyć gry? error directx podczas zmiany broni podczas rozgrywki witam mam problem a mianowicie podczas rozgrywki kiedy chce zmienić broń na inną wywala mi błąd i gra się wyłącza i wywala mnie do pulpitu. Przed senonem 2 nie było żadnych takich błędów i wszystko d...Gra się wyłącza po uruchomieniu Gra się sama wyłącza po uruchomieniu po jakiś 2, 3 minutach. Wcześniej ten błąd nie występował, mogłem sobie grać normlanie. Jednakże ostatnio mam problemy z uruchomieniem gry. Próbowałem restartować...Brak podglądu broni po rozgrywce Jak w temacie na screenie. Błąd wystąpił po wprowadzeniu S2. Brak animacji rąk - glitch Cześć Po wymianie karty z Nvidia na Ryzena 9070XT zauważyłem, że animacja trzymania pistoletu przez postać NATo - Sniper z pakietu Phantom nie pokazuje rąk. Screen w zał. Ustawienia gry na wysokie....