xHedzik80xRising Novice3 months agoRed Sec pobrany nie działa EA znowu oszukuje Graczy Show MoreDesktop Screenshot 2025.10.28 - 17.09.21.24.png504 KB
xanos12Rising Newcomer8 days agomam to samo, naprawianie nie dziala. ponowna instalacja tez nie....komu sie udalo?
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 21 hours ago122 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 21 hours ago122 Posts
Recent DiscussionsWyciek VRAM Po kilku (2-3) meczach zużycie Vramu gwałtowanie rośnie na ustaiwienaich wysokich/ultra co powoduje spadek fps. Macie jakieś rady? Jak dla mnie potrzebna łatka od dice Problem z hipersun effect Witam mam problem z efektem jak na zdjęciach i tylko na mapie Eastwood. Cały ten efekt dzieje się w pobliżu domu położonego skrajnie po lewej stronie, patrząc od strony C do B. Jak wchodzę do tego do...Ciągłe crashe gry. - problem po stronie gry. (fsr 2 crash) Witam, od kilku dni, doświadczam nieustannych crashy spowodowanych błędem samej gry. (wraz ze sterownikiem karty graficznej) Problem występuje regularnie i uniemożliwia normalną rozgrywkę. (średnio...Wyrzuca do pulpitu bez ostrzeżenia gra się wieszy BF6 Cześć wszystkim Mam problem z Battlefield 6 po ostatniej aktualizacji – gra wyłącza się do pulpitu bez ostrzeżenia, zwykle po 10–15 minutach gry, najczęściej w intensywnych momentach lub podczas wal...Mouse Stuttering Po ostatniej aktualizacji występuje stutter kamery kiedy korzystam z myszy. FPS nie ulega zmianie mimo to stutter występuje. Zauważułem też większe zużycie procesora niż przed aktualizacją. Stutter w...