Forum Discussion

XxAnger_NaturexX's avatar
XxAnger_NaturexX
New Traveler
2 days ago

Wyłączająca się gra, bez błędów

Kilka razy dziennie podczas rozgrywki wyrzuca mnie z gry, bez jakiegokolwiek błędu. Znalazłem folder CrashDumps. Takich sytuacji miałem co najmniej 30. Tyle mam plików w tym folderze. Zamieszczę kilka. Może ktoś w końcu to rozwiąże z EA. To chyba od EA Anti Cheats. 

EDIT: no nic, nie mogę dodać tutaj tych załączników, ponieważ mają rozszerzenie .mdmp

Nie wiem co dalej?

1 Reply

• Witam. Kto ma z EA to rozwiązać? Problem crashy leży po twojej stronie. Gra i mnie działa stabilnie, żadnych błędów. Wymienię Ci kilka możliwości co możesz zrobić żeby błędów nie było. Po pierwsze instalacja DDU i usunięcie sterownika od karty graficznej w trybie awaryjnym i instalacje nowego sterownika. Sprawdź czy masz włączony xmp lub expo w biosie w zależności od procesora. Zaktualizuj chipset dla procesora i płyty głównej. Wyłącz wszystkie niepotrzebne pogramy uruchomiające się podczas startu systemu Windows. Wyłącz wszystkie nakładki z programów discord ,steam ,EA App, NVIDIA App. Nie pomaga to format i aktualizacja wszystkich sterowników. 

About Battlefield 6 Zgłaszanie błędów

Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.72 PostsLatest Activity: 7 minutes ago