Beef_StroganofNew Novice1 month agoWy...bka po ostatniej aktualizacji Po ostatniej aktualizacji, na "zimowych" mapach, po kilku minutach gry pojawia się tabela wyników. Od dzisia ta zaraza dotara do map "nie zimowych". Gram na PC Tragedia...
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago136 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 day ago136 Posts
Recent DiscussionsBrak możliwości normalnej gry - brak postępu w rozwiązaniu Cześć, Kiedy zostanie naprawiony problem z błędem „DirectX Error”? Wydałem 300 zł na grę oraz 45 zł na przepustkę, a czas leci. Przez ten błąd od premiery gry nie mogę normalnie grać ani robić post...Znikający teren i zmiana kolorów otoczenia Witam,zauważyłem ostatnio podczas gry dziwnie światła oślepiające oraz fioletowe ściany a dzien pozniej po odrodzeniu wylądowałem pod mapą i dodam ze to juz któryś raz sie tak dzieje lub nie mogłem s...Battlefield 6 - Brak postępów przepustki (Frostfire) Cześć wam, Tak jak w tytule. Po dzisiejszej aktualizacji tj. poprzednio nie nalicza się postęp przepustki bojowej. Po raz kolejny nie będzie możliwości ukończenie całości w sposób przewidziany pr...Leaderboard bug So i wanted to check the full leaderboard, yet when i was in it i couldnt leave it. Clicking tab as game suggested didnt work, pressing escape didnt do anything so yeah there was no other way than to...Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów Cześć ostatnio pojawiła się dodatkowa ścieżka bf6 PRO ( dostępna jeszcze 4 dni ) i kilka wyzwań za które otrzymujemy żetony. Za jedno z nich możemy dostać 85 żetonów co w zasadzie odblokowuje cała śc...