Beef_StroganofNew Novice4 months agoWy...bka po ostatniej aktualizacji Po ostatniej aktualizacji, na "zimowych" mapach, po kilku minutach gry pojawia się tabela wyników. Od dzisia ta zaraza dotara do map "nie zimowych". Gram na PC Tragedia...
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago166 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 1 hour ago166 Posts
Recent DiscussionsBłąd w REDSEC Mam problem z błędem w grze na ps5 Pociski namierzone i usunięcie pojemności bojowej broni Witam kilkanaście razy na mapę zdarza się, że strzelasz się z kimś padasz na ziemię czy chowasz za przeszkodą a kule i tak trafiają w cel nieważne że się odczołgasz za osłonę, to bardzo utrudnia grę....Gra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT Błąd wizualny - MRAP Hej, ostatnio jeżdżąc MRAPem na Eastwood zauważyłem błąd wizualny. Gunner siedzący na fotelu pasażera obok kierowcy jest przesunięty mocno do przodu. Widać to wewnątrz pojazdu oraz na zewnątrz. Załą...Szarpanie grafiki / ruchu w grze Od chwili pierwszej, dużej aktualizacji BF6, mam problem z szarpaniem w trakcie rozgrywki. Jakość grafiki jest dobra, bez względu na ustawienia w grze. Szarpanie dotyczy ruchu. Raz mocniej, raz słabi...