ultra-Knur6666Rising Newcomer4 months agoZepsuta animacja przeskakiwania przez osłony tak wiem pierdoła, ale boli w oczy...
EA_KubaCommunity Manager4 months agoHej ultra-Knur6666 Dzięki za podzielenie się z nami Twoim spostrzeżeniem.
Featured PlacesBattlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 days ago165 Posts
Battlefield 6 Zgłaszanie błędów Zgłaszaj błędy i sprawdzaj, co społeczność Battlefield 6 mówi na tym forum.Latest Activity: 3 days ago165 Posts
Recent DiscussionsGra zawiesza sie Witam Gra wiesz się w losowych monetach gry pomaga tylko twardy reset. PC aktualizacje zrobione. ryzen 7 7800 x3d radeon RX9070XT Błąd wizualny - MRAP Hej, ostatnio jeżdżąc MRAPem na Eastwood zauważyłem błąd wizualny. Gunner siedzący na fotelu pasażera obok kierowcy jest przesunięty mocno do przodu. Widać to wewnątrz pojazdu oraz na zewnątrz. Załą...Szarpanie grafiki / ruchu w grze Od chwili pierwszej, dużej aktualizacji BF6, mam problem z szarpaniem w trakcie rozgrywki. Jakość grafiki jest dobra, bez względu na ustawienia w grze. Szarpanie dotyczy ruchu. Raz mocniej, raz słabi...Battlefield 6 zawiesza komputer Jak w temacie, po upływie od 20 do 40 minut, gra zawiesza komputer. Żeby ponownie uruchomić trzeba zrobić hard reset. Dzieje się tak od momentu wprowadzenia nowego patcha 14.04 Ryzen 7 9600x RTX 5060...Waluta bf6 Po aktualizacji znika waluta bf6 300B nie ma , na dodatek z zaznaczaniem punktu też jest problem za każdym razem jak chce zaznaczyć miejsce do skoku daleko przed śmigłowcem nie idzie zaznacza samo z ...