EA_PulsarCommunity Manager4 months agoA jaka jest wasza ulubiona klasa Battlefield Mogąc wybrać tylko jedną z klas w BF6, jaki byłby wasz wybór i dlaczego? SZTURMOWIEC INŻYNIER ZWIADOWCA ŻOŁNIERZ WSPARCIA Show More
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 hours ago191 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 hours ago191 Posts
Recent DiscussionsŚcieżka dodatkowa BF PRO Cześć, Mam problem z nową ścieżką dodatkową, która się pojawiła dnia dzisiejszego (30.12.2025). Nagrody da się odblokować tylko i wyłącznie poprzez zdobywanie żetonów, które to pochodzą z wyzwań co...Odradzam zakup gry Odradzam zakup gry, jest to istna loteria czy Twój komputer obsłuży wymagania BIOSu do jej uruchomienia. Walczę z tym już od dwóch dni bez żadnych efektów, poprostu nie każdy komputer da się ustawić ...Sterowanie dronem zwiadowcy Witam, wszystkich serdecznie, jeżeli ten temat już istnieje to proszę mnie przekierować a ten zamknąć. Mianowicie sprawa jest taka że nie mogę znaleźć klawiszy przypisanych do sterowania dronem zwiad...Secure Boot w Batlefield 6 Chciałbym wiedzieć czy BF6 będzie działał na PC bez włączonej opcji Bezpieczny Rozruch? Jak wiemy po jednej z aktualizacji BF2042 wymaga tej zmiany w BIOS-e.Niestety coś jest skopane u mnie w PC i...Cheater problem and team balance Cheater problem and team balance