Forum Discussion

Vidm0-PL's avatar
Vidm0-PL
New Adventurer
6 days ago
Solved

Ban i brak możliwości odwołania

Pół roku już walczę z EA przez bana nałożonego na moje konto bezpodstawnie.
Gram w gry serii od naprawdę wielu lat. nigdy nie oszukiwałem. niejednokrotnie kręciłem kosmiczne statystyki i nigdy nie było problemu. a tutaj ? tydzień normalnej skilowej gry i wpada permanentny ban bez jakichkolwiek szczegółów. nawet nie mogę się odwołać bo nie widać kary na koncie w narzędziu do odwoływania.

Co robić ?

5 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Z racji tego, że poprzez forum nie mamy możliwości rozwiązywania spraw związanych z kontem EA, w tym z banami nałożonymi na konto, oznaczę moją odpowiedź jako rozwiązanie. 

• Vidm0-PL's avatar
    Vidm0-PL
    New Adventurer
    3 days ago

Próbowałem kontaktu chat na EA Help. Nic nie zrobili, jesteście wszyscy beznadziejni.

• Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    3 days ago

Nie wiem co masz na myśli Skillowa gra i kręcenie kosmicznych statystyk w grze bez SBMM, np moje K/D to 5.40 mój kolega ma 7.00 gramy tylko infantry mamy zabite mniej niż 100 botów. Znam gościa co ma 8.00 i jest w top 20 polski gra tylko infantry conquest praktycznie 3 mapy. Nikt z nas nie dostał bana. Nie rozumiem dlaczego EA miałoby banować bez przyczyny twoje konto.

https://help.ea.com/en/articles/security-and-rules/locked-banned-suspended-accounts/ 

W linku masz wszystko napisane co masz zrobić. Co Ci da zakładanie tematów przecież przez forum nikt Ci tego nie załatwi.

• Vidm0-PL's avatar
    Vidm0-PL
    New Adventurer
    1 day ago

Ja bardzo dużo nabiłem czołgiem jeśli chodzi o K/D ale dobre pozycjonowanie to raczej nie jest wykorzystywanie czegoś to nabijania statystyk itp przeczytałem sobie wszystko i nic nie mogę sobie zarzucić. Myślę że jest to błąd który wykrywa poprostu jakiś program z Windows jako cheat innej możliwości nie ma.

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 51 minutes ago
220 Posts