Nic z tych rzeczy nie używałem, gry nie modyfikowałem, a żadnych programów na zwiększenie fps absolutnie nie potrzebuje. Gra śmiga w 120 fps przy rozdzielczości 2k. A co do tego o czym pisze. Czekam aż wkoncu jakiś pracownik EA odniesie się do tego bo nigdy nie oszukiwałem a ban wleciał. Nie jestem w tym sam. Większość nie wie za co. Ludzie są poprostu głupi uważając że EA nie popełnia błędów. Coś z ich JAVELIN jest nie tak. Ale nikt nie chce tego sprawdzić bo wychodzi z takiego założenia jak ty ( napewno oszust i teraz płacze na forum) oto nie jest tak. I zapewniam cię że nie walczył bym o to tak bardzo gdybym naprawdę złamał jakiś punkt regulaminu ( nawet nieświadomie) ale nie złamałem . I będę walczyć o to aby ktoś się tą sprawą zajął . Może sieję farmazony? Ale jest to spowodowane tym że nie jestem w stanie tego zweryfikować. Coś jest powodem banów dla ludzi którzy nie oszukiwali. Ale co ? EA nie chce jak widać pomóc. A zwykły szary człowiek nie ma wiedzy ani dostępu do informacji które pomogły by to zweryfikować. Nie mniej zapewniam cię że EA totalnie zawaliło sprawę z anticheat i naprawdę nakłada bany za uczciwą grę.