Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiBattlefield
  3. Battlefield 6
  4. Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

Recent Discussions

• FrankDreblin's avatar

Wyrzuca z gry przy dobrym wyniku.

Witam. Dlaczego wyłącza grę całkowicie podczas gry kiedy idzie mi bardzo dobrze mam wysokie kd ratio na poziomie 4 do 1 ??
    FrankDreblin
    2 hours ago
  • ReftyS's avatar

Czasowe odblokowywanie broni - pytanie oraz prośba do twórców gry

Czy pernamentnie traci się możliwość odblokowania broni po zakończonym evencie? Udało mi się odblokować broń w "California Resistance", ale teraz przy "Winter Offensive" nie mam możliwości czasowo te...
    ReftyS
    6 hours ago
  • leo-136's avatar

Dołączenie do gry

Dzień dobry pytanie do twórców czemu po ostatnim patchu nie można dołączyć do zespołu tylko do grupy która w moim przypadku jest zawsze pełna bo ma więcej znajomych którzy grają w Battlefielda czemu ...
    leo-136
    7 hours ago
  • Hanys90's avatar

HOTFIX NOWWWWWW!!!!

Piszę, aby zgłosić poważny problem z grą Battlefield. Zapłaciłem 100 USD za tę grę i w takiej cenie powinna być ona co najmniej grywalna. W tej chwili tak nie jest. Od czasu ostatniej aktualizacji k...
    Hanys90
    2 days ago
  • GRZEMPI's avatar

Szukam kogoś do treningu w Battlefield 6 (PC)

Nie jestem typowym graczem FPS – raczej stary koń po strategiach i RPG. Mam rodzinę, więc gram wieczorami (21:00–00:00). Szukam kogoś, kto w luźnej, normalnej atmosferze pokaże mi podstawy i sekret...
    GRZEMPI
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.