Forum Discussion

ReftyS's avatar
ReftyS
Seasoned Rookie
24 days ago

Czasowe odblokowywanie broni - pytanie oraz prośba do twórców gry

Czy pernamentnie traci się możliwość odblokowania broni po zakończonym evencie? Udało mi się odblokować broń w "California Resistance", ale teraz przy "Winter Offensive" nie mam możliwości czasowo tego wykonać. Myślałem, że core-owe rzeczy, czyli bronie będą normalnie dostępne do zdobycia nawet po zakończeniu eventu. Nawet w grach F2P nie spotkałem czegoś takiego... Przez to co raz mniej chcę mi się wracać do tej gry. Muszę grać w jakieś Battle Royale-owe wyzwania kiedy mnie Podbój czy Eskalacja najbardziej interesuje. Nawet inne tryby jak TDM, SDM, Gauntlet czy Dominacja są przyjemniejsze dla mnie i w nie mogę grać.

Proszę dajcie możliwość odblokowywania broni nawet po evencie. Zrobione tak zostało w Battlefield 2042 i proszę nie róbcie z tej gry gorszej niż F2P :/ Mam już 100h gry i chcę się bawić w tej grze, a nie męczyć i wybierać kiedy chcę coś odblokowywać. Zapłaciłem za grę pełną cenę, co jeszcze bardziej doskwiera. O wiele bardziej wolałem płacić za dodatki we wcześniejszych Battlefieldach i po prostu mieć dostęp do wszystkiego, a nie FOMO i jak coś przeocze to nie będę już nigdy zagrać daną bronią. Nie podoba mi się to strasznie i z wielkiego hype-u na grę zaczyna ulatywać powietrzę.

Proszę naprawcię tą sytuację i dajcie możliwość odblokowywania broni po evencie również.

1 Reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 days ago
190 Posts