Forum Discussion
Hej ReftyS
Z racji tego, że event jeszcze trwa nie jestem w stanie w 100% zagwarantować, że będzie można odblokować zawartość z Zimowej Ofensywy po zakończeniu tego eventu.
Mogę jednak potwierdzić, że zawartość z "Kalifornijskiego oporu" (wraz ze strzelbą DB-12) są możliwe do odblokowania poprzez wyzwania w grze.
- ReftyS2 days agoSeasoned Rookie
Udało mi się odblokować broń, ale niestety czekan nie był dostępny po zakończeniu eventu.
Teraz widzę, że bronie z sezonu pierwszego nie są do odblokowania. Czyli gra się stała grą F2P? Myślałem, że płacąc za grę pełną cenę, to bronie oraz gadżety będą dostępne do odblokowania cały czas jak w starszych BF-ach. Skórki to nie jest część core-owa gry, ale bronie?
Nie chcę mi się już przez takie działania grać w grę. Po prostu czuję żal, że taka marka jak Battlefield podąża taką drogą. Dobrze, że nie kupiłem edycji Phantom, bo było mi jeszcze bardziej żal wydanych pieniędzy. Czemu zrezygnowano z Premium... Nie dość, że o wiele więcej zawartości, to jeszcze nie czułem się pokrzywdzony, że mi ucieknie jakaś zawartość :/