Forum Discussion

Hudy90128's avatar
Hudy90128
Rising Novice
26 days ago

Dodatkowa ścieżka bf6 PRO- brak żetonów/brak nagród

,,Wraz z dzisiejszą aktualizacją rozwiązaliśmy problemy wpływające na progresję w ograniczonym czasem BF Pro Bonus Path,, Czy tylko ja dalej nie mam tych nagród mimo skończonych wszystkich misji? W skrzynce nic nie mam, czy naprawde ludzie mają sami sie tego dopominać? 

4 Replies

• EA_Kuba​ Halo? rozumiem że odpowiadamy tylko na takie tematy które Ci odpowiadają? Bo widze już nastepna przepustka już idziemy dalej z aktualizacjami a dalej problem jest. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej Hudy90128​ 

Zgodnie z informacją poniżej, wszyscy gracze którzy kwalifikowali się do otrzymania nagród mogą znaleźć je w skrzynce odbiorczej w grze. 

W przypadku problemów związanych z brakującą zawartością - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat. 

Jak skontaktować się z doradcą EA?

[BFComms] BF PRO Battle Pass – aktualizacja progresji i przyznawania nagród

Wraz z dzisiejszą aktualizacją rozwiązaliśmy problemy wpływające na progresję w ograniczonym czasem BF Pro Bonus Path. Ze względu na wcześniejszą konfigurację wyzwań, część graczy nie była w stanie zdobyć wystarczającej liczby punktów Battle Passa poprzez standardowy progres. W niektórych przypadkach gracze korzystali z pomijania poziomów (Tier Skipów), aby ukończyć przepustkę. Inni mieli już ukończone  wyzwania których dotyczy problem jeszcze przed dodaniem dodatkowych punktów, co blokowało dalszy postęp.

Aby rozwiązać ten problem, nagrody ze ścieżki BF Pro Bonus Path są teraz przyznawane wszystkim uprawnionym graczom wraz z najnowszą aktualizacją. Gracze, których dotknął problem, mogą odebrać nagrody za pośrednictwem skrzynki pocztowej w grze.

Poprzez to wszyscy gracze, którzy nie mogli ukończyć przepustki, w tym osoby, które zakupiły Tier Skipy lub ukończyły wyzwania przed wprowadzeniem poprawki, otrzymają należne im nagrody, mimo że sam pass wygasł.

• Wysłałem zgłoszenie (czekam na odpowiedz) a pisanie na czacie ea poprostu nie ma sensu łączyło mnie z hindusami (prawdopodobnie) albo z jakimś botem i nie dało sie z nimi dogadać, pisali łamanym polskim i jedynie dostawałem odpowiedz że problem dalej wystepuje na całym swiecie i ze mam czekac. Czyli poprostu żeby zbyć człowieka. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 1 day ago
202 Posts