Forum Discussion
4 Replies
- Hudy9012826 days agoRising Novice
- Hudy9012824 days agoRising Novice
EA_Kuba Halo? rozumiem że odpowiadamy tylko na takie tematy które Ci odpowiadają? Bo widze już nastepna przepustka już idziemy dalej z aktualizacjami a dalej problem jest.
- EA_Kuba23 days ago
Community Manager
Hej Hudy90128
Zgodnie z informacją poniżej, wszyscy gracze którzy kwalifikowali się do otrzymania nagród mogą znaleźć je w skrzynce odbiorczej w grze.
W przypadku problemów związanych z brakującą zawartością - skontaktuj się z nami bezpośrednio poprzez czat.
Jak skontaktować się z doradcą EA?
[BFComms] BF PRO Battle Pass – aktualizacja progresji i przyznawania nagród
Wraz z dzisiejszą aktualizacją rozwiązaliśmy problemy wpływające na progresję w ograniczonym czasem BF Pro Bonus Path. Ze względu na wcześniejszą konfigurację wyzwań, część graczy nie była w stanie zdobyć wystarczającej liczby punktów Battle Passa poprzez standardowy progres. W niektórych przypadkach gracze korzystali z pomijania poziomów (Tier Skipów), aby ukończyć przepustkę. Inni mieli już ukończone wyzwania których dotyczy problem jeszcze przed dodaniem dodatkowych punktów, co blokowało dalszy postęp.
Aby rozwiązać ten problem, nagrody ze ścieżki BF Pro Bonus Path są teraz przyznawane wszystkim uprawnionym graczom wraz z najnowszą aktualizacją. Gracze, których dotknął problem, mogą odebrać nagrody za pośrednictwem skrzynki pocztowej w grze.
Poprzez to wszyscy gracze, którzy nie mogli ukończyć przepustki, w tym osoby, które zakupiły Tier Skipy lub ukończyły wyzwania przed wprowadzeniem poprawki, otrzymają należne im nagrody, mimo że sam pass wygasł.
- Hudy9012823 days agoRising Novice
Wysłałem zgłoszenie (czekam na odpowiedz) a pisanie na czacie ea poprostu nie ma sensu łączyło mnie z hindusami (prawdopodobnie) albo z jakimś botem i nie dało sie z nimi dogadać, pisali łamanym polskim i jedynie dostawałem odpowiedz że problem dalej wystepuje na całym swiecie i ze mam czekac. Czyli poprostu żeby zbyć człowieka.