Forum Discussion

ar2rion's avatar
ar2rion
Seasoned Rookie
22 days ago

Likwidacja trybu szturm

Co sądzicie o likwidacji szturmu? co sądzicie o chowaniu głowy w piasek przez ea i unikaniu odpowiedzi na pytanie o tą fatalną decyzję?

8 Replies

• Booker091's avatar
    Booker091
    Rising Traveler
    19 days ago

Jak zwykle w przypadku tej gry twórcy coś usuwają bez wcześniejszego informowania społeczności.  Tylko jak owa społeczność krytykuję z góry na dół twórców to dopiero wtedy na discordzie i na X wyjaśniają dlaczego usunęli szturm i króla wzgórza. 

I to ciągle gadanie farmazonów o tym jak słuchają opinii graczy. Wątpię by jakikolwiek gracz prosił ich o usunięcie szturmu i króla wzgórza. z gry. 

• Booker091's avatar
    Booker091
    Rising Traveler
    14 days ago

To może płatna przepustkę BF Pro która w Polsce kosztuje 109 zł też zlikwidujcie bądź też będzie jako rotacyjna? Co raz więcej rzeczy jest dodawanych do gry za opłatą. I tego nie usunięcie, ale tryby owszem.

Nic dziwnego, że jeden gracz zarządzał zwrotu pieniędzy na steam po tym jak z gry został usunięty król wzgórza. 

I teraz piszecie, że tryb szturm wróci jako rotacyjna playlista. Jesteście naprawdę śmieszni. Coś co było od premiery gry nagle staje się rotacyjnym trybem.  Ja mam tylko nadzieję, że społeczność graczy BF6 za te wasze wspaniałomyślne decyzję suchej nitki na was nie zostawi. 

Jeśli dalej twórcy będą podejmować takie decyzje jak usuwanie trybów to wsparcie gry skończy się przed 2028 ponieważ gracze będą mieć dosyć. 

• ar2rion's avatar
    ar2rion
    Seasoned Rookie
    10 days ago

Tak czytam i nie mogę znaleźć żadnej informacji o szturmie, możesz mi wyjaśnić o co chodzi w tym linku?

• Booker091's avatar
    Booker091
    Rising Traveler
    9 days ago

Tym ich śmiesznym linku nie znajdziesz odpowiedzi. Tryb szturm, król wzgórza, drużynowy deatchmatch, i zespołowy deatchmatch zostały usunięte gry nie informując o tym graczy. Tryby które były NA PREMIERĘ GRY powtarzam TRYBY KTÓRE BYŁY OD PREMIERY GRY Zostały usunięte przez EA. Dopiero jak społeczność graczy zrobiła o to awanturę to dopiero wtedy EA odniosło się do usunięcia tych trybów. I teraz te tryby będą w rotacji playlist. Więc brawo, bravissimo EA👏Więcej takich decyzji prośmy.. Proponuje by by grać multi jeszcze dodatkowo 300 zł miesięcznie płacić. Wasi nowi właściciele POLUBIĄ TO

Płacić ponad 300 zł za grę i po 9 miesiącach mieć zamiast 9 trybów tylko 4. 

• Ghostbolos's avatar
    Ghostbolos
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

też uważam, że to niedopuszczalne. Jak gram np głównie dominację to mam grać raz na ile? Na tydzień? Mam pracę, inne obowiązki, lubię sobie usiąść kiedy chcę i odpalić sobie bfa np na godzinke i popykać tylko w dominację, a teraz muszę wstrzelić się w dobry tydzień...

• Booker091's avatar
    Booker091
    Rising Traveler
    1 day ago

Zapomniałem dopisać. Tryb podbój z broni przypisanymi do klasy też usuneliście. między sezonami. A tryby które się spoko gra czyli Atak na lotniskowiec i wyzwanie w myśliwcu są Ograniczone czasowo. Dwa tryby które przypadły graczom do gustu usuniecie po 4 sezonie. 

I gdzie w tym wszystkim słuchacie graczy??? To całe EA Community team na discordzie Battlefielda na czele z  ganslinger43 Kangaroo i pozostałych można zlikwidować. Nie ma żadnego z nich pożytku. 

A tutaj na EA forum też nie jest nic lepiej.  Komunikacja z EA manager jest niedorzeczna. Tam ktoś pracuje czy te odpowiedzi pisze sztuczna inteligencja czy jakiś bot?  A jeszcze nie pomaga fakt , że EA ma nowych właścicieli z Arabii Saudyjskiej. 

Więc moim zdaniem z Battlefield 6 nie będzie coraz lepiej będzie jeszcze gorzej. I to obiecane wsparcie bf6 do minimum 2028 będzie można między kapcie wcisnąć. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 13 hours ago
240 Posts