ar2rionSeasoned Rookie1 day agoLikwidacja trybu szturmCo sądzicie o likwidacji szturmu? co sądzicie o chowaniu głowy w piasek przez ea i unikaniu odpowiedzi na pytanie o tą fatalną decyzję?
1 ReplyReplies sorted by OldestEA_KubaCommunity Manager16 hours agoHej ar2rion Informacje na temat tej zmiany znajdziesz tutaj.
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 hours ago238 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 16 hours ago238 Posts
Recent DiscussionsLikwidacja trybu szturm Co sądzicie o likwidacji szturmu? co sądzicie o chowaniu głowy w piasek przez ea i unikaniu odpowiedzi na pytanie o tą fatalną decyzję? Ranked Witam ,mam pytanie odnośnie rankedow ,bo strasznie mnie to denerwuje i moich znajomych z którymi Gramy jako zespół, To wiec tak, wczoraj spiknelismy się z ziomkami na parę męczy rankedowych i stało...Tactical sprint Hej witam Uważam że bf6 jest naprawdę dobra gra a ostatnia aktualizacja dała naprawdę dobre mapy ale w tym wszystkim brakuje moim zdaniem sprintu taktycznego Myślę że gra dostała by taka nową energi...Mistrzostwa Polski w REDSEC (turniej) Zapraszamy na pierwszą edycję Mistrzostw Polski REDSEC! Turniej organizowany przez największą polską społeczność Battlefield na Discordzie – Battlefield Polska. Każdego dnia mamy prawie 300 osó...[PORADNIK] Rozwiązywanie problemów z komunikatami o błędach w Battlefield 6 W tym poradniku znajdziesz proste kroki, które pomogą Ci uporać się z najczęstszymi komunikatami i kodami błędów w grze Battlefield 6. Przed rozpoczęciem Zanim przejdziesz do rozwiązywania konkre...