Forum Discussion

DidaGolin's avatar
DidaGolin
Newcomer
12 days ago

Ogólnie zaczyna mnie drażnić...

Czy wy też tak macie, że z **bleep** pojawia się za wami bot i was likwiduje, tak samo jak nie ważne gdzie się schowasz i będziesz miał broń z najlepszym tłumikiem i tak Cię boty odnajdą. Mam wrażenie te boty to czasami lvl hard as f..
Kolejna rzecz to tym razem bez botów, sami gracze i niektórzy ciągle wiedzą gdzie jesteś, czasami dopiero zaczynasz grę, chowasz się bezszelestnie, broń z najlepszym tłumikiem bez laserów by nie widać ale i tak zawsze ktoś wie że tam jesteś i jak patrzysz kto Cie likwiduje to ciągle jedna i ta sama osoba....
Następne i chyba najgorsza rzecz to tak, że moje kule nie trafiają i to widać jakby przelatywały przez ciało ,a wróg jednym strzałem albo dwoma mnie likwiduje... nawet jak ze snajpy strzelam i mam namierzonego wroga co sie przez chwile nie rusza, cel idealnie w głowe, strzał i nic, nawet jak w ciało to również chybione.... nie rozumiem tego systemu z kulami. to jest żałosne

1 Reply

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 days ago

Hej DidaGolin​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenia i dzielenie się swoimi spostrzeżeniami. 

Czy wy też tak macie, że z **bleep** pojawia się za wami bot i was likwiduje, tak samo jak nie ważne gdzie się schowasz i będziesz miał broń z najlepszym tłumikiem i tak Cię boty odnajdą. Mam wrażenie te boty to czasami lvl hard as f..

Czy sytuacja przez Ciebie opisana pojawia się w portalu czy w np. Przełamaniu z botami? Poziom gry botów może się różnić między trybami  i niekiedy będą grały bardzo dobrze innym razem ... no cóż ;). Daj nam znać w jakich trybach ma miejsce ta sytuacja. 

Kolejna rzecz to tym razem bez botów, sami gracze i niektórzy ciągle wiedzą gdzie jesteś, czasami dopiero zaczynasz grę, chowasz się bezszelestnie, broń z najlepszym tłumikiem bez laserów by nie widać ale i tak zawsze ktoś wie że tam jesteś i jak patrzysz kto Cie likwiduje to ciągle jedna i ta sama osoba....

Nawet mając opisany przez Ciebie sprzęt i siedząc bez ruchu, możesz zostać zlokalizowany np. przez gadżety zwiadowcy i być widocznym na minimapie. 

Następne i chyba najgorsza rzecz to tak, że moje kule nie trafiają i to widać jakby przelatywały przez ciało ,a wróg jednym strzałem albo dwoma mnie likwiduje... nawet jak ze snajpy strzelam i mam namierzonego wroga co sie przez chwile nie rusza, cel idealnie w głowe, strzał i nic, nawet jak w ciało to również chybione.... nie rozumiem tego systemu z kulami. to jest żałosne

Tutaj poprosiłbym Cię o przesłanie nam nagrania z widocznymi wykresami wydajności sieci. Opisany przez Ciebie problem może być powiązany z lokalnymi ustawieniami. Widoczny wykres pozwoli sprawdzić odpowiedź gry/serwera podczas gry. 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 51 minutes ago
220 Posts