prondoyebNewcomer16 hours agoOsiągnięciaWitam, czy komuś się przydarzyło że wbił ponad 2k reanimacji a osiągnięcie dalej wisi jako nieodblokowane? Edit: Moved thread to Polish language BF6 forums. -CM20260312210306_1.jpg495 KB
Featured PlacesBattlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 14 hours ago204 Posts
Battlefield 6 Dyskusja ogólna Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 14 hours ago204 Posts
Recent DiscussionsOsiągnięcia Witam, czy komuś się przydarzyło że wbił ponad 2k reanimacji a osiągnięcie dalej wisi jako nieodblokowane? Edit: Moved thread to Polish language BF6 forums. -CM [PC] [EA app] Uruchomienie gry na premierę (505 i brak zaw. wieloos.) Cześć, Chce pograć w bf6 ale niestety nie mogę... W grze mam informację o braku zawartości gry wielosobowej, a jak sprawdzałem w EA app to wszystko było. Naprawiałem raz grę. Odzyskiwałem appkę i t...Ułatwienia dostępu: 90% niedosłuchu a program Nahimic Sound Tracker Dzień dobry,Piszę w sprawie ułatwień dostępu (Accessibility). Mam 90% niedosłuchu na prawe ucho. Aby móc grać w Battlefield i wiedzieć, skąd dobiegają dźwięki strzałów czy kroków, muszę korzystać z p...Battlefield 6 na ps5 pytanie o pada i klawiaturę. Witam, czy bf6 obsługuje na ps5 klawiaturę i pada? I czy to będzie podobnie jakbym grał na kompie? Pytam, bo na padzie nie da się grać w tą grę, a na laptopie już nie pójdzie 😅. Bf pro sezon 2 Witam Mam pytanie : Powie mi ktoś jak mam odblokowac zadania bf pro sezon 2 ? Zrobiłem juz wszystkie zadania z monetami i nie wiem co dalej mam robić zeby mi sie odblokowało, czy może mam zrobić ws...