Forum Discussion
Siemka,
dzieki za odpowiedz.
Co do karty wylaczylem juz wczesniej kazde podkrecenie PBO EXPO wszystko co moglo cos boostowac
Co do sterownikow to dzieki nie widzialem ze jest cos opcjonalnego do pobrania, pobiore i zedytuje post czy cos pomoglo....
chwilowo pomoglo ale dalej mi wywala error :C moglem chwile pograc chociaz zauwazylem ze na jednej mapie mnie nie crashuje
RADEON anti lag rowniez wylaczony
Wlaczenie /Wylaczenie RE-SIZE tez nic nie daje
Nie wydaje wam sie ze powinny zostac wprowadzone poprawki do gry niezwlocznie aby umozliwicz graczą dostepu do gry?
i ze to nie jest tylko moj problem ale rowniez wielu graczy
Na NEW SOBEK CITY udalu mi sie dwa razy zagrac cala gre xD
w grze tez wylaczone
- EA_Kuba3 months ago
Community Manager
Hej Jac10aaa
Dzięki za sprawdzenie tych kroków.
Aktualnie analizujemy zgłoszenia podobne do Twojego, widzę też że zamieściłeś swoje informacje w głównym wątku związanym z tym błędem.
W tej chwili nie jestem w stanie określić ram czasowych kiedy problem zostanie rozwiązany, nie mniej jeśli pojawią się aktualizacje w tym temacie - dam Ci znać.
- Jac10aaa3 months agoNew Scout
HejEA_Kuba
dzięki za odpowiedź jednakże tak jak zauważyłeś ten problem nie jest tylko mój i my jako gracze chcemy wiedzieć kiedy ktoś się weźmie za robotę i to naprawi
zapłaciłem za grę 100€ i byłem w stanie pograć 2 pełne gry xD uważam że to trochę droga cena jak za tak problematyczną grę
niestety nie jestem już w stanie zwrócić gry a nawet nie chciałbym jej zwracać bo naprawdę mi się podoba jednakże błąd który uniemożliwia grac w grę no **bleep**…..
powinno być to zrobione ekspresowo a jeżeli nie to powinien być chociaż update co do całej sytuacji a nie że trzeba szukać pytać się próbować coś zrobić żeby móc w to zagrać a tylko marnujesz czas więc proszę o jasną komunikację co do błędu i dać nam gracza odpowiedni update co do sprawy
Dzięki!