Forum Discussion
chwilowo pomoglo ale dalej mi wywala error :C moglem chwile pograc chociaz zauwazylem ze na jednej mapie mnie nie crashuje
RADEON anti lag rowniez wylaczony
Wlaczenie /Wylaczenie RE-SIZE tez nic nie daje
Nie wydaje wam sie ze powinny zostac wprowadzone poprawki do gry niezwlocznie aby umozliwicz graczą dostepu do gry?
i ze to nie jest tylko moj problem ale rowniez wielu graczy
Na NEW SOBEK CITY udalu mi sie dwa razy zagrac cala gre xD
w grze tez wylaczone
Hej Jac10aaa
Dzięki za sprawdzenie tych kroków.
Aktualnie analizujemy zgłoszenia podobne do Twojego, widzę też że zamieściłeś swoje informacje w głównym wątku związanym z tym błędem.
W tej chwili nie jestem w stanie określić ram czasowych kiedy problem zostanie rozwiązany, nie mniej jeśli pojawią się aktualizacje w tym temacie - dam Ci znać.
- Jac10aaa3 months agoNew Scout
HejEA_Kuba
dzięki za odpowiedź jednakże tak jak zauważyłeś ten problem nie jest tylko mój i my jako gracze chcemy wiedzieć kiedy ktoś się weźmie za robotę i to naprawi
zapłaciłem za grę 100€ i byłem w stanie pograć 2 pełne gry xD uważam że to trochę droga cena jak za tak problematyczną grę
niestety nie jestem już w stanie zwrócić gry a nawet nie chciałbym jej zwracać bo naprawdę mi się podoba jednakże błąd który uniemożliwia grac w grę no **bleep**…..
powinno być to zrobione ekspresowo a jeżeli nie to powinien być chociaż update co do całej sytuacji a nie że trzeba szukać pytać się próbować coś zrobić żeby móc w to zagrać a tylko marnujesz czas więc proszę o jasną komunikację co do błędu i dać nam gracza odpowiedni update co do sprawy
Dzięki!