Forum Discussion

Yasuossu_'s avatar
Yasuossu_
Seasoned Newcomer
16 days ago

Problem z dodatkami do broni

Witam mam problem z dodatkami do broni , nie ważne czy w menu czy w grze ustawiam moje dodatki do broni , natomiast kiedy zaczyna się następny mecz dodatki sie zmieniają , bardzo irytująca sprawa 

10 Replies

• Veryoss's avatar
    Veryoss
    Seasoned Newcomer
    3 days ago

Problem jest na broni M2010 ESR Efekt Cienia. Za każdym razem zdejmuje się powłoką antyrefleksyjna a zakłada się dwójnóg .. komedia 

• Veryoss's avatar
    Veryoss
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

Mam identyczny problem. Nick ♛ Veryoss.™

platforma steam 

szczerze powiedziawszy drażni mnie to już, po każdej grze muszą od nowa dodatki ustawiać 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    13 days ago

Hej Yasuossu_​ 

Dzięki za przesłanie dodatkowych informacji i klipu, dopilnuje, by te informacje trafiły we właściwe ręce. 

• Yasuossu_'s avatar
    Yasuossu_
    Seasoned Newcomer
    14 days ago

dodam jeszcze, że jeśli odblokuje nową broń podczas meczu, to nie mogę jej użyć w tym samym meczu tylko musze wyjść do menu i dopiero wtedy mogę używać świeżo odblokowanej broni lub dodatków

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    14 days ago

Hej Yasuossu_​ obwa7upj1rlv​ 

Dzięki za Wasze zgłoszenie. 

Poproszę Was o podanie kilka dodatkowych informacji na temat tego błędu: 

• Platforma
    • Identyfikator w grze
    • Tryb (jeśli problem tyczy się resetowania dodatków w czasie grania w konkretnym trybie)
    • Zrzuty ekranu lub wideo 
    • Przy modyfikacji których broni pojawia się problem
  • Yasuossu_'s avatar
    Yasuossu_
    Seasoned Newcomer
    15 days ago

Aktualizacja, dalej nie działa nic wszystko sie resetuje

• Yasuossu_'s avatar
    Yasuossu_
    Seasoned Newcomer
    15 days ago

Śmieszne, bo na m433 edycji phantom cały czas zmienia mi na niebieski laser 

• Dodajcie broń do ulubionych. Dodatki do broni dodawajcie w menu gry nie podczas meczu.

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.126 PostsLatest Activity: 20 hours ago