Forum Discussion
18 Replies
- canavaro217 days agoRising Newcomer
Mam tak samo:(
- KakTusZBO7 days agoRising Novice
Ta rekompensata to jakiś mit i mało śmieszny żart. Jak to z tym jest? Dostał ktoś coś czy tylko każą dalej czekać i się łudzić.
- BazStary7 days agoNewcomer
witam w klubie ,też do dnia dzisiejszego nic nie otrzymałem.
- SharkPL1237 days agoRising Newcomer
Też nic nie otrzymałem :/
- Nevariu7 days agoNew Novice
To są jakieś jaja. Dwa razy dali ogłoszenie, że rekompensata pojawi się w grze i nic nie trzeba robić. Oczywiście wiele osób (w tym ja) nie dostało nic. Do trzech razy sztuka?
- -3ID-PIOTRVNIA_7 days agoRising Newcomer
Ja również. Cały czas cierpliwie czekam ale robi się to już frustrujące.
- Rastuszek7 days agoRising Newcomer
Niestety nie jestescie jedyni, EA Help zbylo mnie na drzewo. W ciagu dalszym rowniez czekam na jakies rekompensaty. Szczerze mowiac mysle ze nie wpadna.
- Jasiu7807 days agoSeasoned Novice
ja też nic
- ftretikbloower7 days agoRising Newcomer
Podobnie... już napisałem 4 tickety a oni mają mnie w d... Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, a tylko 4 razy kopiuj wklej gotową templatkę.
- Tomisior7 days agoRising Novice
Współczuję. A jak u Was z odbieraniem nagród dziennych? Mi udało się odebrać nagrody za dni 1-5. Za 6 i 7 do dziś nie otrzymałem, oczywiście loguję się codziennie. Nie ma żadnego supportu, maila, infolinii gdzie można zgłosić swoje problemy. Ich support nie istnieje :(
- White_2115_PL6 days agoRising Newcomer
też jeszcze nie dostałem rekompensaty :/
- Kvviot6 days agoSeasoned Rookie
Witam ja również nie otrzymałem znajomy z którym gra i mieszka w Holandii już otrzymał.
- cegla006 days agoRising Novice
Znajomy, który kupił podstawową wersje gry otrzymał w sobotę tj.18.10.2025 premię do kariery i sprzętu, natomiast mój drugi znajomy, który kupił tak jak ja wersje Phantom nie otrzymaliśmy maila w grze, że przyznano nam rekompensatę w postaci premii o sezon pass 2
- ImMajster5 days agoNew Traveler
Ja już straciłem nadzieje że cokolwiek dostanę, leci drugi tydzień i nie ma nic.
- KociambaPL5 days agoNew Novice
Z tego co mi wiadomo ma byc rekompensata dla pre orderow phantom 2 sezonowe przepustki za darmo, wiec uzbroj sie w cierpliwosc ja tez czekam
- Maka47on5 days agoNew Traveler
Haha może dla jakichś partnerów EA tak, takich jak my to oni mają ...
- Fet0r4 days agoSeasoned Newcomer
EA_Kuba gdzieś napisał, że wszyscy gracze, którzy się kwalifikowali, dostali już rekompensatę. U mnie nadal brak
- Bruce_09_782 days agoRising Novice
Obecnie 24.10.2025... uzbrojony w "PHANTOM edition" i cierpliwość...optymistycznie wyczekuję gdyż nic nie wpadło ale poproszę link do strony gdzie pisano o w/w "rekompensatach" . Dzięki pzdr.
About Battlefield 6 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 6 hours ago
- 6 hours ago
- 7 hours ago
- 18 hours ago