Forum Discussion

cegla00's avatar
cegla00
Rising Novice
7 days ago

Re: [PC] [EA app] Uruchomienie gry na premierę (505 i brak zaw. wieloos.)

Witam, zakupiłem za niemałe pieniądze Battelfield 6 Phantom Edytion, w dni premiery nie byłem w stanie zagrać w kampanie oraz w oficjalne serwery multiplayer. Czuję się pokrzywdzony, bo dostałem półprodukt w który nie mogłem grać. Moi znajomi otrzymali już rekompensatę w postaci premii, ja do tej pory nie otrzymałem.

18 Replies

• KakTusZBO's avatar
    KakTusZBO
    Rising Novice
    7 days ago

Ta rekompensata to jakiś mit i mało śmieszny żart. Jak to z tym jest? Dostał ktoś coś czy tylko każą dalej czekać i się łudzić.

• BazStary's avatar
    BazStary
    Newcomer
    7 days ago

witam w klubie ,też do dnia dzisiejszego nic nie otrzymałem.

• Nevariu's avatar
    Nevariu
    New Novice
    7 days ago

To są jakieś jaja. Dwa razy dali ogłoszenie, że rekompensata pojawi się w grze i nic nie trzeba robić. Oczywiście wiele osób (w tym ja) nie dostało nic. Do trzech razy sztuka?

• -3ID-PIOTRVNIA_'s avatar
    -3ID-PIOTRVNIA_
    Rising Newcomer
    7 days ago

Ja również. Cały czas cierpliwie czekam ale robi się to już frustrujące.

• Rastuszek's avatar
    Rastuszek
    Rising Newcomer
    7 days ago

Niestety nie jestescie jedyni, EA Help zbylo mnie na drzewo. W ciagu dalszym rowniez czekam na jakies rekompensaty. Szczerze mowiac mysle ze nie wpadna.  

• ftretikbloower's avatar
    ftretikbloower
    Rising Newcomer
    7 days ago

Podobnie... już napisałem 4 tickety a oni mają mnie w d... Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi, a tylko 4 razy kopiuj wklej gotową templatkę. 

• Tomisior's avatar
    Tomisior
    Rising Novice
    7 days ago

Współczuję. A jak u Was z odbieraniem nagród dziennych? Mi udało się odebrać nagrody za dni 1-5. Za 6 i 7 do dziś nie otrzymałem, oczywiście loguję się codziennie. Nie ma żadnego supportu, maila, infolinii gdzie można zgłosić swoje problemy. Ich support nie istnieje :(

• Kvviot's avatar
    Kvviot
    Seasoned Rookie
    6 days ago

Witam ja również nie otrzymałem znajomy z którym gra i mieszka w Holandii już otrzymał. 

• cegla00's avatar
    cegla00
    Rising Novice
    6 days ago

Znajomy, który kupił podstawową wersje gry otrzymał w sobotę tj.18.10.2025 premię do kariery i sprzętu, natomiast mój drugi znajomy, który kupił tak jak ja wersje Phantom nie otrzymaliśmy maila w grze, że przyznano nam rekompensatę w postaci premii o sezon pass 2

• ImMajster's avatar
    ImMajster
    New Traveler
    5 days ago

Ja już straciłem nadzieje że cokolwiek dostanę, leci drugi tydzień i nie ma nic. 

• KociambaPL's avatar
    KociambaPL
    New Novice
    5 days ago

Z tego co mi wiadomo ma byc rekompensata dla pre orderow phantom 2 sezonowe przepustki za darmo, wiec uzbroj sie w cierpliwosc ja tez czekam

• Maka47on's avatar
    Maka47on
    New Traveler
    5 days ago

Haha może dla jakichś partnerów EA tak, takich jak my to oni mają ...

• Fet0r's avatar
    Fet0r
    Seasoned Newcomer
    4 days ago

EA_Kuba​ gdzieś napisał, że wszyscy gracze, którzy się kwalifikowali, dostali już rekompensatę. U mnie nadal brak

• Bruce_09_78's avatar
    Bruce_09_78
    Rising Novice
    2 days ago

Obecnie 24.10.2025... uzbrojony w "PHANTOM edition" i cierpliwość...optymistycznie wyczekuję gdyż nic nie wpadło ale poproszę link do strony gdzie pisano o w/w "rekompensatach" . Dzięki pzdr.

About Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.121 PostsLatest Activity: 3 hours ago