Open Side Menu
Skip to contentEA Forums
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiBattlefield
  3. Battlefield 6
  4. Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.
Latest Activity: 5 days ago
240 Posts

Recent Discussions

• Rydzu2015's avatar

Nieśmiertelniki

Hejo Czy tylko ja mam takie wrażenie że nieśmiertelniki stały się tak jakby niepotrzebne ale sąaby wydawaćna nie pieniądze? BF4,1,5 jak ktoś Cię pokonał to było widać jaki ma nieśmiertelniki. W BF6 ...
    Rydzu2015
    10 days ago
  • Ghostbolos's avatar

Refund

W związku z ograniczeniem trybów gry, które były w grze od początku i dlatego gry nie zwracałem, chciałem dokonać zwrotu gry, ponieważ aktualnie zmieniła diametralnie w stosunku do tego co było na pr...
    Ghostbolos
    13 days ago
  • ar2rion's avatar

Likwidacja trybu szturm

Co sądzicie o likwidacji szturmu? co sądzicie o chowaniu głowy w piasek przez ea i unikaniu odpowiedzi na pytanie o tą fatalną decyzję?
    ar2rion
    16 days ago
  • EA_Kuba's avatar

Battlefield 6 x Top Gun: Zwiastun kinowy trybu Atak na Lotniskowiec

Graj w Top Gun w Sezonie 4 za darmo od 18 sierpnia. Wzbij się w przestworza i zostań najlepszym z najlepszych. Aktualizacja Top Gun trafi do Battlefield 6 18 sierpnia, wprowadzając dynamiczne ...
    EA_Kuba
    29 days ago
  • matiqus's avatar

Ranked

Witam ,mam pytanie odnośnie rankedow ,bo strasznie mnie to denerwuje i moich znajomych z którymi Gramy jako zespół, To wiec tak, wczoraj spiknelismy się z ziomkami na parę męczy rankedowych i stało...
    matiqus
    1 month ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie PolicyOnline Service UpdatesNotice at CollectionSecurity

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago