Forum Discussion

rRadoo's avatar
rRadoo
Newcomer
3 hours ago

Ułatwienia dostępności: Ban - granie jedną ręką

Możliwy błędny ban – konfiguracja dostępności

Cześć, chciałbym zapytać, czy ktoś z EA mógłby przyjrzeć się mojej sytuacji, ponieważ podejrzewam, że mój ban może być wynikiem błędnej detekcji związanej z konfiguracją accessibility. Jestem po amputacji lewego przedramienia i gram na PC używając tylko prawej ręki. Z tego powodu korzystam z myszy Razer Naga V2 Pro oraz dodatkowych przycisków z klawiatury 8BitDo, które mapuję w oficjalnym oprogramowaniu (Razer Synapse i 8BitDo Ultimate Software), aby zastąpić standardowe klawisze.

Moje konto otrzymało permanentną blokadę za „gameplay enhancement”, jednak nigdy nie używałem cheatów ani automatyzacji. Na komputerze miałem zainstalowany reWASD(obecnie odinstalowany), ale nie korzystałem z niego w grze.

Złożyłem już odwołania, jednak zostały odrzucone przez TOS. Obawiam się, że mogło dojść do błędnej interpretacji mojego setupu jako naruszenia zasad.

Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki lub ewentualne przekazanie sprawy do ponownej weryfikacji.

Dziękuję i pozdrawiam, rRadoo

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 hours ago
211 Posts