Forum Discussion

-iuu-PL's avatar
-iuu-PL
Seasoned Newcomer
2 days ago

Weteran BF4. BF6= brak XM25 Airbust, C4, Claymore, Dron bojowy dla wsparcia

Składam ponowną apelacje.

Pisałem 3 miesiące temu i widzę że nic nie zrobiliście Państwo z tym. Olaliście ludzi weteranów zakochanych w serii Battlefield bad company, BF3 i BF4. brak mapy z BF4 Locker czy BF3 Metro. mieliście ostatnio spadek graczy jak myślicie czemu ?(dziwicie się potem....) a potem za kulisami drzwiami w DICE-EA zwolnienie pracowników(nie moja sprawa). 

lubię BF6 klimat i grafika ale niestety zepsuliście klasę wsparcie..... i nie ma balance(opiszę powód dlaczego).... miałem taką sytuację na otwartych mapach np. Blackwell nie każdy umie grać snajperką, nie mogłem wygrać mecz szturm bo snajper miał immunitet campił i był bezkarny farming(padałem jak bezbronna kaczka), bo nie mialem drona bojowego żeby usunąć jak było BF4. Weź dajcie te gadżety dla wsparcia BF6 dron bojowy nie musi się odnawiać co 3 sec(było by spaming i psucie rozgrywki wiadomo) wystarczy że się odnawia np. 40 sec jak z BF4. niespomne że Mortar jest słabym kasztanem. +nie czuję że jestem uniwersalnym żołnierzem wsparcia bo nie ma zdolności niszczenia pojazdów C4 lub piechoty Claymore.

jeszcze raz przypominam się 

BF6= brak XM25 Airbust, C4, Claymore, Dron bojowy dla klasy wsparcia. Brak Lockera i Metro.

Defibrylator można przywrócić dla szturmowca jak było w BF4 i BF3 + apteczka

znacznik odrodzenia można przywrócić dla zwiadowcy jak było w BF4 i BF3 

straciłem apetyt i chęci grania po 2 sezonie, mam nadzieję że na serio weźmiecie pod uwagę, niż przytakiwać typu o dziękuję super za opinie.

że 3 sezonem wykażecie się!!! 

Pozdrawiam 

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 20 hours ago
210 Posts