Forum Discussion

87f66647dc8bb286's avatar
87f66647dc8bb286
Seasoned Newcomer
2 months ago

Wyzwanie „Ogień Ciągły” nie odblokowało broni KORD 6P67 (bug progresji)

Cześć, mam problem z wyzwaniem „Ogień Ciągły” w Battlefield 6 i potrzebuję pomocy, bo wygląda to na błąd progresji.

Ukończyłem w pełni Ogień Ciągły 1, 2 i 3.

Za etap 2 otrzymałem poprawnie broń NVO-228E, za etap 3 również dostałem nagrodę.

Jednak etap 1 nie przyznał mi broni KORD 6P67, mimo że wyzwanie jest w 100% ukończone i widnieje jako zaliczone.

Gra automatycznie przerzuciła mnie do wyzwań poziomu 2 i 3, więc nie mogę już powtórzyć poziomu 1 ani otrzymać broni w normalny sposób. Oznacza to, że gra pominęła nagrodę — typowy „skipped reward bug”.

Próbowałem już:

– restartu gry

– restartu konsoli (Xbox Series S)

– wejścia na oficjalne serwery

– rozegrania kilku gier w Podboju i Przełamaniu

– ponownego śledzenia wyzwań

Niestety nic nie pomogło.

Czy ktoś z EA może przekazać sprawę dalej lub potwierdzić, że broń może być ręcznie przyznana w takim przypadku?

Dołączyłem screeny z menu wyzwań i ekwipunku jako dowód.

Z góry dziękuję za pomoc — nie chcę tracić progresu, bo wyzwanie jest wykonane, a broń nadal zablokowana.

6 Replies

• pofborow's avatar
    pofborow
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam ten sam problem w PS5  tez nic nie pomoglo :) 

11.11.2025 po dzisiejszej aktualizacji patcha dalej zablokowane :/

• Fiziek150's avatar
    Fiziek150
    Rising Newcomer
    2 months ago

widze ze EA od tygodnia nie potrafi naprawic takiego bledu, ja odpuscilem poczekam na nową mete bo nied chce sie grac jak wszyscy graja bronmi z mety a ty masz zablokowane...

• Czarny1903's avatar
    Czarny1903
    Rising Newcomer
    2 months ago

Mam to samo i nie tylko z tym zadaniem tak samo nie otrzymałem znacznika odrodzen i karabinki qbz ...

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Battlefield 6 Dyskusja ogólna

Dołącz do społeczności Battlefield 6, aby uzyskać informacje o grze i jej aktualizacjach, omawiać taktyki i dzielić się wrażeniami z gry Battlefield.Latest Activity: 3 days ago
189 Posts