Forum Discussion
Ja ostatnim czasie podczas grania miałem 5 graczy którzy byli odpaleni. Zgłosiłem i co zrobiło EA. Nie stwierdzili naruszeń. Dostać strzała w łeb będąc schowany za ścianą i osłoną. Coś chyba jest nie halo co DICE I EA. Druga rzecz czemu mnie grając przełamanie, podbój, szturm łączy z graczami mający ping 150+. Czy to nie powinno łączyć na serwer gdzie gracze mają niski ping. Kolejna rzecz przełamanie i każda rundę gram jako obrońca . Na 10 rozegranych meczy 8 razy jestem gram jako obrońca 2 razy atakujący. Czemu DICE nie doda możliwości zmiany zespołu. Dlaczego???? PÓŁ ROKU OD PREMIERY GRY A GRA NADAL NIE MA OPCJI KTÓRE POWINNY BYĆ NA START. BF4 i każdy inny tytuł miał możliwość zmiany zespołu. A tutaj takiej możliwości brak. Nie wspomnę, że przeglądarka serwerów jest daleko w powijakach. Znając Dice to zapewne skryptu nie mają napisane.
Ja od dłuższego czasu znów gram Battlefielda 4 i nadal jest to najlepsza odsłona bf'a wg mnie. Nawet grając na mapie operacja blokada ma się większy fun z grania.
Naprawdę byłem pozytywnie zaskoczony po ograniu wersji beta gry. Ale teraz po tym jakie decyzje podejmuje EA i DICE to słabo widzę przyszłość tej gry.
W poście na X i discordzie można wszystko pięknie przypudrować. W sezonie 3 kolejna stara nowa mapa bazar Cario. W sezonie 4 następna Stara mapa z BF4 i bitwy morskie itd ale jeżeli faktycznie słuchacie graczy. To z chęcią bym i pewnie nie tylko ja przedstawicielom Dice i EA swoje postulaty przedstawił.