Forum Discussion

HIDER523's avatar
HIDER523
Rising Novice
6 days ago

Błąd z Multiplayer "Kup, aby zagrać"

Kupiłem grę bezpośrednio od EA, po wejściu dzisiaj do gry ukazał mi się napis "Kup, aby zagrać". Gra nie wykryła żadnego z DLC mimo iż miałem wszystkie zainstalowane kod błędu: "NIEZNANY BŁĄD [0:140004S:122001S:227083S:227042S]". Próbowałem już zainstalować grę jeszcze raz, spróbowałem naprawić pliki, zainstalować na inny dysk i odpalić jako administrator.

Proszę o szybką pomoc.

10 Replies

• Bakosz333's avatar
    Bakosz333
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

U mnie pojawił się dokładnie ten sam błąd, wszelkie tematy związane z naprawą czy ponowną instalacją nie przynoszą żadnego efektu, gra zakupiona przez EA app, zapłacono od razu, na koncie widać że produkt jest zakupiony. Ponowne logowanie, czy jakiekolwiek tematy z uruchomieniem gry w inny sposób nie przynoszą żadnego efektu.

Nie wiem jak sobie z tym poradzić, ale widzę że nie jestem jedynym graczem z tym problemem.

Będę skrupulatnie śledził temat tu na forum.

• ppsshh1's avatar
    ppsshh1
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

podpinam sie , ten sam blad, gra instalowana ponownie i dalej to samo, kaze kupic ponownie

• Mam ten sam problem, gra zakupiona na platformie EA jednak w grze mam komunikat "kup, aby zagrać"

• 3eefc4ke_PL's avatar
    3eefc4ke_PL
    Seasoned Novice
    6 days ago

Wiele osób to zgłasza. Nie daje nic instalacja ponowana ani gry ani appki EA. Naprawa plików też nic nie zmienia.

• U mnie ten sam problem, niestety  pozostaje tylko  czekać na oficjalną aktualizację, która naprawi ten błąd.

• Majuralo's avatar
    Majuralo
    Rising Newcomer
    6 days ago

Mam ten sen problem chyba trzeba czekać na aktualizacje albo łatkę która to naprawi 

• A już myślałem że to u mnie coś się powaliło, a z tego co czytam to pół świata tak ma co korzysta z EA. Specjalnie o 17 się logowałem żeby grać na premierę, a tu każe mi kupować coś co już mam...

• HIDER523's avatar
    HIDER523
    Rising Novice
    6 days ago

Na twitterze przed chwilą napisali że wiedzą o błędzie i działają https://x.com/BattlefieldComm/status/1976711820640457139

• SebiszczuK's avatar
    SebiszczuK
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

jak czytam po europejskich forach to chyba sporo wersji zakupionych przez ea app ma ten sam problem na świecie ... ciekawy start ... jest tez teoria spiskowa, że to losowy, celowy zabieg aby zredukować liczbę graczy na początek ... trochę nie chce mi się wierzyć ale cholera ich tam wie .... czekamy :/  

• ichigoS0L0's avatar
    ichigoS0L0
    Rising Novice
    6 days ago

Ja bym się nie zdziwił, serwery pękały w szwach, a wiadomo że liczą się statystyki steam więc tam gra działa. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.75 PostsLatest Activity: 6 hours ago