Forum Discussion

Wequ13's avatar
Wequ13
New Novice
4 days ago

Battlefield 6 - Brak zawartości PRO

Witam, grę kupiłem na Steam i tak samo z edycją phantom oraz sezon 1 pro, dostałem 25 poziomów z sezonu 1, nowe bronie itd, ale nie mam skórek postaci które powinny być natychmiastowe, generalnie żadne skórki postaci z Sezonu 1 nie są dostępne. W momencie próby wyboru danej skórki jest informacja że, pochodzi ona z "Rekrut poziom 0" ale jest zablokowana mimo że rekruta odblokowałem dawno całego, czytałem na dyskusjach steam że, inni gracze też mają ten problem, była tam też informacja że, podoba EA wie o problemie i coś z nim działa, ale były osoby którym podobno to naprawiono, pytanie brzmi czy naprawy tego błędu wymaga dane konto czy to kwestia jakiegoś mini fix'a dla graczy steam? a może ktoś miał taki problem i go zgłosił (jak tak to gdzie) i mu to ogarnęli ?

8 Replies

• Wequ13's avatar
    Wequ13
    New Novice
    20 hours ago

Ja generalnie sprawdziłem i tak sezon 1 kupiony mam oraz phantom edition - mam rzeczy z phantoma, ale z battle passa brak tych natychmiastowych odblokowań oraz nic ! ale to nic! nie dostałem z przepustki "rekrut" żeton mam, generalnie z tego co czytałem phantom edition coś tam nie działa i mają dać w zamian niby w kolejnym sezonie darmowe poziomy ? czy tam przepustkę całą ? nie pamiętam gdzieś czytałem na angielskich grupkach jak szukałem rozwiązania problemu....

• Eruantt's avatar
    Eruantt
    Rising Novice
    2 days ago

Witam,

Zakupiłem co prawda EA Play i Phantom Edition po starcie 1 sezonu ale nie mam ani żetonu ani skórki do plot. Pax Armata, czy ktoś ma też ten problem?

• Wequ13's avatar
    Wequ13
    New Novice
    2 days ago

ludzie zrobili głosowanie o tym problemie, możesz też zagłosować, nie tylko my się z tym borykamy https://forums.ea.com/idea/battlefield-6-bug-reports-en/battlefield-pro-instant-unlocks-not-unlocking/12864705

• Wequ13's avatar
    Wequ13
    New Novice
    3 days ago

okej, ale co z moją zawartością ? co z tym zrobicie ? przecież nie możecie zostawić tego tak... ?

• EA_Kuba​
    Podpinam się, identyczny problem, wszystkie kroki wykonane. Gra, bf pro kupione przez steam i sytuacja 1:1 co u wequ. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 days ago

Hej Wequ13​ 

Dzięki za wykonanie tych kroków i informację. Będę monitorował podobne zgłoszenia - przyjrzymy się temu. 

• Wequ13's avatar
    Wequ13
    New Novice
    4 days ago

Po rozegraniu meczu, po wbiciu kilku nawet poziomów przepustki oraz po weryfikacji plików gry (chociaż to nie pomoże na grę skupioną na online)
    Problem w grze wygląda następująco:

Skórka postaci powinna być odblokowana, co ciekawe skórkę dla inżyniera "zapłon" posiadam, i da się ją "założyć" a ona jest z BF PRO, jedynie te natychmiastowe nagrody z PRZEPUSTKI BOJOWEJ się nie pojawiły żadna skórka, ani postaci, ani broni, ani spadochronu jedynie, nie mam pewności co do bonusu 30min do kariery ale wydaje mi się że, też nie pojawił się

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 days ago

Hej Wequ13​ 

Dzięki za Twoje zgłoszenie. 

Sprawdź proszę czy nagrody pojawią się po rozegraniu pełnej rundy w grze online. Dodatkowo sprawdź również czy nagrody pojawią się po osiągnięciu kolejnego poziomu w przepustce.

Jeśli problem będzie trwać nadal prześlij nam proszę zrzuty ekranu obrazujące problem. 

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.138 PostsLatest Activity: 58 seconds ago