Forum Discussion
Czytaj ze zrozumieniem i odpisuj szybciej. Nie, nie udało się rozwiązać problemu. Występuje nadal... Ustawienia mam pod mój komputer na "automatyczne". Grałem na niskich i z FPS jest nawet gorzej momentami niż na wysokich + ultra. Śmiech na sali ta gra od strony technicznej. Nie, nie pojawiają się żadne ikony
Rozumiem Twoją frustrację, nie mniej chciałbym, żebyś pamiętał, że forum to przede wszystkim miesjce gdzie społeczność skupiona wokół gry pomaga sobie wzajemnie.
Jeśli chcesz porozmawiać z przedstawicielem EA "szybciej" to nie jest to najlepsza forma kontaktu. W tym przypadku lepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami poprzez czat.
Odnośnie dodatkowych kroków, które możesz spróbować by rozwiązać problem z płynnością gry.
1. Przed uruchomieniem gry wyłącz wszystkie zbędne programy pozostawiając jedynie EA app jeśli to możliwe
2. Włącz HAGS - Hardware Accelerated GPU Scheduling - DirectX Developer Blog
3. Zaktualizuj lub usuń na czas uruchomienia gry aplikację HyperX NGenuity (AppCrash_NGenuity2Helper.exe)
4. Zwiększ miejsce na partycji systemowej C:/, ponadto jeśli gra aktualnie zainstalowana jest na dysku E:/ zainstaluj ją ponownie na partycji D:/
Jeśli problem będzie się utrzymywał prześlij nam krótki klip z Twojej rozgrywki na którym będą widoczne opisane przez Ciebie spowolnienia.
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 2 hours ago
Blokada BF6
Solved2 hours ago- 3 hours ago