Forum Discussion

KapitanCzarny268's avatar
KapitanCzarny268
Rising Hotshot
2 months ago

Battlefield 6 - Wywala do pulpitu bez błędu

Witam, w losowych momentach rozgrywki wywala mnie do pulpitu, nie mam żadnego komunikatu o błędzie. Co może być przyczyną?

Mój PC:

Windows 11 64bit

RTX 3060 12GB

i5 10600

16GB RAM

ASRock 410M-HVS

27 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    31 days ago

Fakt, jakiś czas po napisaniu mojego postu w tym wątku zobaczyłem Twój w podlinkowanym Jeffek22​

Rozumiem "mocną iryrację" bardzo dobrze 😉. Jedyne o czym mogę zapewnić to to, że prace nad analizowaniem tego problemu trwają i im więcej dokładnych przykładów od graczy tym lepiej.

Czego niestety nie mogę potwierdzić to kiedy ten problem zostanie rozwiązany. Domyślam się, że wolałbyś bardziej konkretną odpowiedź - teraz jej nie mam, ale jeśli tylko otrzymam jakieś dodatkowe informacje - dam znać.

• Jeffek22's avatar
    Jeffek22
    Rising Rookie
    30 days ago

Jeżeli to pomoże to po ustawieniu absolutnie wszystkiego w sekcji grafiki na LOW i w zakładce zaawansowane wszystko na off + ustawienie limitu fps na 100 (pomimo 144hz monitora) problem zniknął. 4-5h grania bez przerwy i 0 crasha

• deadmajo's avatar
    deadmajo
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

po aktualizacji z dnia 18.11.2025 jeszcze więcej osób ma ten problem w tym ja pomoc techniczna ma cię daleko w głębi przewodu pokarmowego bo to wcale nie jest wina z komputerem tylko ich wina ale 200 k graczy gra ? gra to co ich obchodzi powiedzmy nawet z 1k osób z tym problemem zrobiłem wszystko co się dało od aktualizacji sterowników poprzez aktualizacje eajavalin grzebanie w plikach gry restart ustawień czyszczenie itd itd z 50 sposobów spróbowałem i nic i nawet szkoda twojego czasu było że wysyłałeś im raport z dx bo to nie wina twojego sprzętu tylko ich lenistwa a pokaż mi firme która się przyzna że coś zepsuła zostaje ci walczenie o zwrot który też będą tłumaczyć że nie spełniasz wymogów ciesz się chociaż że nie staraciłeś 200 h jak ja co niektórzy po 500 z tego co czytałem a o ładce zapomnij nie będzie jej widziałem nawet że chłop z bardzo silnymi podzespołami skarżył się na ten sam problem co ja czyli po około 2/3 meczach w trakcie ładowania 4 wywala cie do pulpitu bez kodu z błędem ja jak i ty i wielu innych instytucją charytatywną nie jesteśmy by płacić 300 zł za grę która się wywala i nie infromuje cię nawet co się stało i musisz sam dochodzić przez 24 h co się stało  a się szczycili że nawet na bardzo słabych komputerach pójdzie także EA powiedział bym coś obraźliwego ale tu nie mogę powiem tyle że lecisz sobie w kulki a tych z community manager w kwestiach problemu nie ma co słuchać mają tylko rangę przydzielaną gdy pojawił sie problem z punkbusterem w poprzednich częściach nie ea znalazł rozwiązanie bo oni to olali tak samo jak będzie teraz a losowa osoba a potem takie osoby nawet nie powielały tego sposobu który działa bo to nie zgodne z ich regulaminem śmieszne a co mogę dodać to jest to że mają problem z memory leak i w samym menu na najniższych ustawieniach masz wykorzystanie całego zasobu graficznego (vram) a w samej rozgrywce jeżeli cię dołączy nagle już masz o połowe mniej komedia jak się patrzy udawać że nic się nie dzieje 

• deadmajo's avatar
    deadmajo
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

że to podobny błąd co ja mam i wielu innych zerknij sobie na najnowszą dyskusje o nazwie "wyrzucanie z gry po aktualizacji 1.1.2.0 (18 listopada) który został co najśmieszniejsze oznaczony jako rozwiązany a nie został proszą o wysyłanie linku do google drive lub podobnych w których będzie plik z folderu z crashem

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.171 PostsLatest Activity: 4 minutes ago