Forum Discussion

wojtek-galley's avatar
wojtek-galley
Seasoned Novice
5 hours ago

Battlefield 6 sezon 3 aktualizacja problem

Witam wszystkich . Po aktualizacji do sezonu 3 zauważyłem problem z naliczaniem XP skórkami i walutą BF . Wszystko działa tzn. Zalicza zadania ,dodaje rangę broni itd. Dotychczas nie miałem tego problemu . Kupiłem tą grę na Steam - połączyłem konta z EA apps. trochę dziwna rzecz bo nie widzę Battlefield 6 w bibliotece EA apps. - pozostałe gry są . ( pomyślałem może tak ma być , gra kupiona na Steam  być może jakieś zmiany więc nie drążyłem tematu , dla lata śmigało więc było dobrze :) . Tymczasem okazuje się że nie do końca , bo aktualizacja do sezonu 3 - go nie poszła pomyślnie lub coś się zmieniło w zasadach ? 
Kupiłem - Battlefield™ 6 – edycja „Phantom” - 429,90 zł więc w czym tkwi problem ? Proszę o informacje może jakieś sugestie za co dziękuję . Oczywiście pisałem do Steam Hellp i do EA apps również , ale wiecie weekend czas relaksu (tylko nie dla mnie :) ) Pozdrawiam i dziękuję Wojtek

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago
243 Posts