Forum Discussion

666AJAX666's avatar
666AJAX666
Rising Novice
1 month ago

BF6 brak skinów z "road to battlefield 6" oraz z BF6 Labs

Problem jest raczej błahy ale ogromnie frustrujący polega on na tym że żadne skiny które nabiłem w BF2042 w "road to battlefield 6" oraz w BF6 Labs się nie przeniosły z konta EA na konto Steam na którym mam BF6 i tak sobie pisze z pomocą techniczną i nic z tego nie wynika

nie mam pojęci co można zrobić bo już próbowałem wszystkiego więc jedynie mogę czekać , a bardziej mieć nadzieje że ktoś w DICE w końcu pomyśli że coś jest nie tak z tym.

5 Replies

• Witam! Tylko kontakt z pomocą techniczną, ewentualnie może masz źle połączone konta. Nagrody łatwo sprawdzić instalując BF2042 i sprawdzić czy masz odblokowane nagrody w BF2042 które były dostępne w darmowym BP.

• konta próbowałem połączyć na nowo zanim zacząłem pisać z pomocą techniczna . Dałem im wszystkie dowody screenshoty tego że mam w BF2042 nagrody z tej przepustki do level 58 no bo potem to były płatne poza tym co miało być do bf6 , no ale niestety EA help powiedziało że nie mogą mi pomóc bo nie mają takich możliwość kazali mi założyć tu wątek i nic się nie zmieni dopóki DICE nie naprawia swojego połączenia między platformowego .

a tak na marginesie to na tym forum już widziałem innego użytkownika z tym samym problemem tylko że mu chodziło o nagrody z bf6 labs a mi chodzi o nagrody z bety oraz z bf2042 

można powiedzieć że to forum to cmentarz na który EA help wysyła tych którym nie może pomóc w nadziei że może kiedyś sami deweloperzy zainteresują się problemami graczy

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej 666AJAX666​ 

konta próbowałem połączyć na nowo zanim zacząłem pisać z pomocą techniczna .

Czy w czasie wykonywania zadań w Battlefield 2042 również rozłączałeś konta? 
    W jaki sposób dokonałeś łączenia kont?

• 666AJAX666's avatar
    666AJAX666
    Rising Novice
    1 month ago

w bf2042 mam skin do operatora za level 58 więc zrobiłem i odebrałem te skiny do pomocy technicznej wysłałem wszystkie informacje ale nie mogą mi pomóc bo nie maja takich możliwość jedynie co mogę zrobić to czekać aż deweloperzy zajmą się tym bajzlem z przenoszeniem postępów pomiędzy platformami

• 666AJAX666's avatar
    666AJAX666
    Rising Novice
    24 days ago

Nie nigdy przedtem nie odłączałem kont bo po co , konta EA oraz Steam połączyłem sam nie wiem kiedy ale dawno na pewno przed kupnem bf2042 więc nie ma żadnej możliwość że konta nie były połączone kiedy zdobywałem nagrody

normalnie poprzez stronę EA 

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 hours ago
203 Posts