Forum Discussion

Adamzwaw's avatar
Adamzwaw
Seasoned Newcomer
5 days ago

Bf6 ps5 na klawiaturze problem z pokazywaniem tablicy wyników

Pod ps5 mam podłączoną klawiaturę w czasie gry w trakcie naciskania przycisków chodu skłania kucania itp wyskakuje na milisekundy interfejs tablicy wyników chociaż nie przyciskam tab odpowiedzialny za ten interfejs. Jak gram na padzie to ten problem nie występuje. Gdy grałem na klawiaturze na Becie to ten problem nie występował. Usunąłem w opcjach klawiatury nawet możliwość przycisku pokazywania interfejsu tablicy wyników i tak w trakcie klikania klawiszy to sie pokazywało.

4 Replies

• Fitmv's avatar
    Fitmv
    New Novice
    5 days ago

Mam dokładnie to samo oraz przy ruchu muszą w boki postać wibruje wraca tak jak by nie nadążała za ruchem. Zmiana DPI nic nie pomaga 

• Mialem ten problem z bezprzewodowa klawiatura firmy Genesis (dedykowana do ps5) i jak zmieniłem na Endorfy to juz nie mam tego problemu. Tak samo nie było jak podłączyłem stara przewodowa klawiaturę .

• Fitmv's avatar
    Fitmv
    New Novice
    4 days ago

Po podłączeniu przewodem problem ustaje aczkolwiek u mnie jeszcze mysz świruje bo po ruchach na boki postać jak by cofa i nie nadąża za ruchami myszy tu niestety kabel nic nie daje i zmiana DPI

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.73 PostsLatest Activity: 11 minutes ago