Forum Discussion

OFFik's avatar
OFFik
Rising Vanguard
25 days ago

Brak skina Versatile z Twitch od 3 miesięcy i brak wsparcia ze strony Supportu

Niestety, dalej nie dostałem skina Versatile za transmisje twitch i suba. Sprawa trwa już 3 miesiące i polega na wymianie tych samych maili z Supportem, który to wysyła mi bezmyślnie templatki ewidentnie nie zapoznając się z dostarczonymi wymaganymi dowodami. Śmieszne jest to, że Support raz mi pisze o tym, że problem jest znany i team techniczny pracuje nad nim gdyż zidentyfikowano więcej osób z tym problemem a później, że nie spełniam warunków przyznania tego skina. Ciekawe, w takim razie że dostałem inne nagrody za spędzony czas na transmisji :D

Jakimś dziwnym trafem kasę zjadło z karty, na twitchu w giftach skin wisi a w grze go nie ma. To co tu się dzieje EA? Czary mary?

Support w ogóle nie poświęca nawet 10 minut na zapoznanie się ze sprawą i dostarczonymi dowodami. Problem ciągnie się już 3 miesiące gdzie takie rzeczy można załatwić w 24h przyznając kod do wpisania w EA App albo w ramach rekompensaty jakąś liczbę coinsów. Nie rozumiem dlaczego to tyle trwa, ewidentnie Support lub EA nie radzi sobie z problemem w postaci brakujących treści a wystarczy wyjść naprzeciw i po prostu dać użytkownikom kody lub rekompensaty jakieś.

Ogólnie z tak słabym Supportem nie spotkałem się nigdy wcześniej. EA_Kuba​ czy mogę prosić o interwencję i przekazanie numeru ticketu do kogoś kto zajmie się tym na poważnie? Chętnie przekażę dowody po raz 3 jeśli trzeba..

EA. 229013305

4 Replies

• d3luxE93's avatar
    d3luxE93
    Rising Newcomer
    24 days ago

Mam podobny przypadek. Nie dostaniesz dropa z twitcha i koniec. U mnie po 2 miesiącach udowadniania, że mi się należy włącznie ze screenamiekwipiunku z twitcha i odebranego dropa z BF6, support dziś odpisał:
     "found your requirements didn't met for the Twitch drops in Battlefield 6." Ticket no. 230642811

Na prośbe o wyjasnienie ktorych wymagan nie spelnilem, dostaje w kółko tą samą odpowiedź.

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Vanguard
    24 days ago

Jakoś po założeniu wątku dostałem kolejną odpowiedź, że przyglądają się sprawie bo pozostali użytkownicy też zgłaszają podobne problemy. Super, tylko to już 3 raz dostaję takie info na przemian z wiadomościami, że nie spełniłem warunków. Totalny bałagan tam mają :D

Co do braku spełnienia warunków to to samo pisali mi odnośnie rekompensaty za problemy w dniu premiery. Po czym magicznie dostałem je po 1.5-2 miesiącach. Także nie wiem, nie odpuszczę i mogę wymieniać te same wiadomości z Supportem do upadłego, ale fajnie byłoby gdyby jednak ktoś poszedł tam po rozum do głowy i wyszedł naprzeciw klientom.. i zaproponował jakąś rekompensatę za długi czas oczekiwania na rozwiązanie problemu itd.
    Normalny sklep by został scancellowany po takich problemach i nastawieniu do klienta XD

• 666AJAX666's avatar
    666AJAX666
    Rising Novice
    20 days ago

kolego ja czekam i pisze sobie z pomocą techniczną EA od połowy listopada 2025 w związku z brakiem nagród z bety bf6 i "road to battlefield"  w zasadzie pomoc techniczna powiedziała że oni sami nie maja jak mi pomóc i mam obserwować twittera i to forum i cisza wątek już mi trzy razy zamykali chyba raczej bot ale nie wiem do końca za każdym razem jak przypominam im o sobie to tylko gadają że są zapoznani z moją sytuacją i proszę obserwować twittera oraz forum EA 

nie wiem czy się śmiać czy płakać , a najlepsze w tym wszystkim jest to że te nagrody maja okres przydatność i jakoś w marcu 2026 przepadną jeżeli ich nie odbiorę i będą gadać ze przykro nam ale to z pana winy bo pan nie odebrał nagród w wyznaczonym terminie. zamykam wątek pora na CSa XD 

• OFFik's avatar
    OFFik
    Rising Vanguard
    20 days ago

Tobie przynajmniej odpisują jedną wersję :D U mnie jeden rabi mówi, że nie kwalifikuję się a drugi, że są świadomi błędu xD

Myślę, że okresem ważności nie ma się co przejmować. Dziś np. wleciały nagrody z ostatniej ścieżki BF Pro dla wszystkich. Rekompensaty za problemy w dniu premiery dla tych co kupili grę w EA App też z czasem rozesłano do kolejnych graczy gdzie na początku twierdzili, że już wszystkim je odesłali a później się okazało, że jednak nie :D

Kiedyś była infolinia i szło się dogadać od razu bez problemu i załatwić tematy, a teraz 3 miesiące głupiego przepychania się o totalne pierdoły.... ale za to jest REDSEC XD

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 2 days ago
208 Posts