Forum Discussion

JackSparrow1p's avatar
3 days ago

Może ktoś pomóc

Dostaje in formacje o takim błędzie i nie wiem co robić

Tego oprogramowania nie można używać, gdy gra jest uruchomiona. Upewnij się, że jest ono wyłączone lub uruchom ponownie komputer.: ReWASD - DiscSoftLTD (Daemon Tools)

Session ID: gX01CHa3vbHxhovhss3KH1/eihr4/8Cm6GFcwyvNq8MIUPl6

Previous Session ID: jXwyAia26efx3t/usM3KS28WtDfa5ji/V8hBgTBVxhSdXuD/

Previous Service Session ID: jXwyAia26efx3t/usM3KS28WtDfa5ji/V8hBgTBVxhSdXuD/

2 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 days ago

Hej JackSparrow1p​ 

Przed uruchomieniem gry będziesz musiał całkowicie odinstalować wymieniony program. Sugerowałbym usunąć program przy pomocy aplikacji typu Revo Uninstaller, lub innej usuwającej pozostałości po programach. 

• JackSparrow1p's avatar
    JackSparrow1p
    Traveler
    1 day ago

Dobry nie wiem jak ale odinstalowałem program który robił ten problem ale jakimś cudem gra dalej widzi ten program mimo, że nie istnieje na komputerze. Ale jeżeli nie rozumiesz to krótko mówiąc gra widzi program którego na komputerze nie istnieje i nie ma. 

proszę bardzo nawet powiadomienie które dostaje

---------------------------

Security Violation

Tego oprogramowania nie można używać, gdy gra jest uruchomiona. Upewnij się, że jest ono wyłączone lub uruchom ponownie komputer.: ReWASD - DiscSoftLTD (Daemon Tools)

Session ID: jH01VHaz67PxhojgtM3KGwwo0/uIOEbR2d/BXA09rzKvUMXV

Naciśnij Ctrl+C, aby skopiować te informacje do schowka i w razie potrzeby przekazać je zespołowi wsparcia EA.

OK

Featured Places

Node avatar for Battlefield 6 Problemy techniczne

Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago
280 Posts