3eefc4ke_PLRising Rookie11 months agoNadchodzi rozwiązanie! Battlefield Comms dało aktualizację sytuacji. Ponoć wiedzą co i działają! Czekamy.
3eefc4ke_PLRising Rookie11 months agoDo godziny powinno być naprawione. Trzeba będzie zrestartować grę.
Featured PlacesBattlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago277 Posts
Battlefield 6 Problemy techniczne Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 1 day ago277 Posts
Recent DiscussionsCiągłe freezy całego systemu, BSODy i restarty PC Witam. Przewertowałem już mnóstwo wątków dotyczących problemów z systemem Javelin i skutków jego nieprawidłowego działania. Testowałem różne sposoby naprawy problemu i żaden nie pomaga. Nie będę tuta...Battlefield 6 crashes after about 5 minutes of gameplay - EA Javelin AntiCheat Battlefield 6 crashes after about 5 minutes of gameplay. In Windows Event Viewer, the following error appears under EA Javelin AntiCheat Events: 1000: 0xC102E1B1166EFBC9 (0x4A5445E07930070B) I hav...Bug w grze - niemożliwa zmiana gadżetów W trakcie gry nie można zmienić na broni niektórych gadżetów typu- chwyty, celowniki etc. Redsec- łączenie Problem z łączeniem się z serwerami redsec Niska jakość tekstur na Xbox Series X Mam problem , mam xboxa series x , i mam BF6 , gram głównie w multi mam zainstalowany pakiet tekstur wysokiej rozdzielczości a te tekstury wyglądają fatalnie. i dlatego moje pytanie czy każdy tak ma ...