Forum Discussion

8 Replies

• zlotnikCNC's avatar
    zlotnikCNC
    Rising Newcomer
    6 days ago

nadal nie działa coś czuje że cały weekend nie będzie działać to celowe działanie 

• Czu_PL's avatar
    Czu_PL
    Rising Novice
    6 days ago

Ale jakie rozwiązanie? kod błędu 1:86001S:51002S:57019S ??
    Od 5 godzin nie da się połączyć, tak żeby nawet w singla pograć...

• Czu_PL's avatar
    Czu_PL
    Rising Novice
    6 days ago

Te problemy wyskakują nie tylko na EA launcher, ja mam ten problem na Steam i nikt się tym nie interesuje. Po prostu jedna osoba wchodzi od kopa inna ma ten błąd i koniec, nie wejdzie.

Próbowałem wszystkiego, TPM 2.0 mam włączony, UPnP włączone, Firewall off.
    Z Betą też był problem przy TPM, ale ruszyło i działało do końca. Tutaj już opadają ręce. 

• 3eefc4ke_PL's avatar
    3eefc4ke_PL
    Seasoned Novice
    6 days ago

Do godziny powinno być naprawione. Trzeba będzie zrestartować grę.

• Nic nie zostało naprawione. Straciłem prawie 2 godziny na próby połączenia. Bez odpowiedzi o konkretnym rozwiązaniu zwracam produkt (zakup przez STEAM). Dawno mnie nic tak nie zirytowało jak ta gra.

• hej. a wezcie spróbujcie ustawic wartosci ogolne grafiki na  domyslne w ustawieniach nvidia. u mnie zadzialalo

• niestety u mnie problem dalej występuje, w BF V i BFi mogę normalnie grać, a tu mimo wszelkich trików i starań niechce mnie połączyć z serwerem BF, szkoda:/....wielka...jak do tygodnia nie rozwiążą problemu to trzeba będzie zwrócić.:(

About Battlefield 6 Problemy techniczne

Masz problemy z FC Battlefield 6? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.72 PostsLatest Activity: 6 minutes ago