Forum Discussion
8 Replies
- 3eefc4ke_PL7 days agoSeasoned Novice
- zlotnikCNC6 days agoRising Newcomer
nadal nie działa coś czuje że cały weekend nie będzie działać to celowe działanie
- Czu_PL6 days agoRising Novice
Ale jakie rozwiązanie? kod błędu 1:86001S:51002S:57019S ??
Od 5 godzin nie da się połączyć, tak żeby nawet w singla pograć... - Czu_PL6 days agoRising Novice
Te problemy wyskakują nie tylko na EA launcher, ja mam ten problem na Steam i nikt się tym nie interesuje. Po prostu jedna osoba wchodzi od kopa inna ma ten błąd i koniec, nie wejdzie.
Próbowałem wszystkiego, TPM 2.0 mam włączony, UPnP włączone, Firewall off.
Z Betą też był problem przy TPM, ale ruszyło i działało do końca. Tutaj już opadają ręce. - 3eefc4ke_PL6 days agoSeasoned Novice
Do godziny powinno być naprawione. Trzeba będzie zrestartować grę.
- Crousak5 days agoNewcomer
Nic nie zostało naprawione. Straciłem prawie 2 godziny na próby połączenia. Bez odpowiedzi o konkretnym rozwiązaniu zwracam produkt (zakup przez STEAM). Dawno mnie nic tak nie zirytowało jak ta gra.
- GraHarki5 days agoNewcomer
hej. a wezcie spróbujcie ustawic wartosci ogolne grafiki na domyslne w ustawieniach nvidia. u mnie zadzialalo
- samson_mi00dek5 days agoNewcomer
niestety u mnie problem dalej występuje, w BF V i BFi mogę normalnie grać, a tu mimo wszelkich trików i starań niechce mnie połączyć z serwerem BF, szkoda:/....wielka...jak do tygodnia nie rozwiążą problemu to trzeba będzie zwrócić.:(
About Battlefield 6 Problemy techniczne
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 4 hours ago